Blog Directory  >  carrostattoo - Jag heter Carro(Carolin) och är 17år. Har tatuerat ett tag nu så bestämde mig för att skapa en blogg om detta, utanför min andra blogg (carrolaijn.blogg.se). Om ni har några frågor så mejla mig på [email protected] - Blog  > 

2011-07-31 21:20
Eftersom det inte händer så mycket här kan ni ju kolla in denna coola brud:(tryck på bilden) - Läs hela inlägget här Read More
2011-07-28 18:32
Mammas första tatuering :) ska fylla i blommorna o bladen med färg om nån vecka.C för Carolin o J för Jesper, jag som ritat den. - Läs hela inlägget h&aum&hell…Read More
2011-07-23 16:41
Tattoo-kitet kom för några dagar sen så nu äre bara att börja igen :D - Läs hela inlägget här Read More
2011-07-17 22:30
Började på den för länge sen men fyllde i den klart idag :)Även jag som gjort tribalen - Läs hela inlägget här Read More
2011-07-13 20:49
Fick låna Olles tatueringsmaskin så fixade hans tatuering jag skrev om i det tidigare inlägget :)Innan:Olles fylleverk, allstå inte jag som gjort svalan. Efter:Om n&ar&hell…Read More
2011-07-12 14:38
Är så taggad på tatuera, längtar så tills mina nya maskiner kommer!Har iaf fixat några jobb tills maskinerna kommer :)Olle som har en svala på benet s… Read More
2011-07-10 22:04
Tatuerade som sagt Marcus i fredags, men glömde ta bild :( När jag skulle tatuera Anneli i lördags, klart med buddha o ''Life Goes On'' på armen, så la maskinen av… Read More
2011-07-07 20:59
Bakom Bläcket stängdes ner för några dagar sedan, vilket va synd eftersom det fanns mycket fint och inspirerande där. Men som tur är har det öppnats en li… Read More

Share the post

carrostattoo - Jag heter Carro(Carolin) och är 17år. Har tatuerat ett tag nu så bestämde mig för att skapa en blogg om detta, utanför min andra blogg (carrolaijn.blogg.se). Om ni har några frågor så mejla mig på [email protected]

×

Subscribe to Carrostattoo - Jag Heter Carro(carolin) Och är 17år. Har Tatuerat Ett Tag Nu Så Bestämde Mig För Att Skapa En Blogg Om Detta, Utanför Min Andra Blogg (carrolaijn.blogg.se). Om Ni Har Några Frågor Så Mejla Mig På [email protected]

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×