Blog Directory  >  Borduurblog - Blog  > 

Nog Een Nieuw Project
2016-10-27 06:00
Afgelopen week heb ik wol (Lana Grossa, Bingo) gekocht in de breiwinkel en ben ik aan iets nieuws begonnen. Waaaat? Nog iets nieuws? Ja, nog iets nieuws en ik heb helemaal geen spijt. Van do… Read More
Laatste Tussenstap
2016-10-25 06:00
In de herfstvakantie is het de goede kant op gegaan met de Vervaco boekenlegger. Het zebra-achtige stukje is al aardig aan het vorderen en de buitenste rand is geborduurd. Misschien zie je a… Read More
Aardige Prijs
2016-10-23 06:00
Onlangs hadden we een familiedag. De familie is nogal uitgebreid en uiteraard zijn er diverse leeftijden vertegenwoordigd. Toch was er een geschikte pubquiz samengesteld met nogal uiteenlope… Read More
Tamboereren
2016-10-19 06:00
Het is vakantie voor mij, dus heb ik wat meer tijd om aan een nieuwe techniek te beginnen. In een paar boeken zoals "Het Komplete Handwerken" vond ik het tamboereren beschreven. Het lijkt ni… Read More
Tunisch Haken
2016-10-17 06:00
Er is nog een tweede babyjurkje van mij bewaard door mijn moeder. Vandaag show ik het aan de voorkant en aan de achterkant. Het is nog helemaal goed, afgezien van een etensvlekje op de recht… Read More
Vervaco Boekenlegger
2016-10-15 06:00
Het stukje met de giraffen is nu geheel klaar, zoals je kunt zien. Jullie worden er vast een beetje moe van, nu ik de boekenlegger zo regelmatig toon op mijn blog. Maar het helpt mij echt om… Read More
Babyjurkje Van Ruim 50 Jaar Geleden
2016-10-12 06:00
Wie wat bewaard, die heeft wat. Zo kreeg ik van mijn moeder een babyjurkje van ruim vijftig jaar oud. Gedragen door mezelf en ook door mijn zusje. Dat is al tamelijk bijzonder, maar het is z… Read More
Schildpadje
2016-10-10 10:23
Volgens een eenvoudig patroon, maakte ik vandaag een schildpadje van drie ijsstokjes en wat restjes draad. Geschikt om met kinderen te doen, al verdient het wel aanbeveling om het eerst zelf… Read More
De Tuin Op 1 Oktober
2016-10-06 06:00
Al is het inmiddels begin oktober, in onze tuin valt nog echt wel wat te genieten. Overigens vermoed ik dat de overgang naar nachten met een beetje vorst aan de grond, nu echt niet meer ver… Read More
2016-10-03 06:00
Het gaat niet zo snel bij mij, toch kan ik je een nieuw stukje van de boekenlegger laten zien. Het is erg leuk afwisselend, terwijl het thema steeds hetzelfde is. Vergis je niet, ik ben eige… Read More

Share the post

Borduurblog

×

Subscribe to Borduurblog

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×