Blog Directory  >  Linnéa Forsberg - Välkomna till min blogg! :) Jag heter Linnéa, jag är 16 år, bor i Dalarna i Mora. Jag är för det mesta en väldigt glad tjej, men har haft en en del motgångar i livet och kan ha dåliga dagar precis som alla andra. Jag går första året på gymnasiet, Estet musik. Min blogg kommer att handla om mitt liv i och utanför skolan, musik, shopping och roliga händelser. Kommentera gärna, och hoppas att ni gillar bloggen! :) Kontakt? [email protected] - Blog  > 

VISIT llinneaforsberg.blogg.se FOR RECENT UPDATES

Share the post

Linnéa Forsberg - Välkomna till min blogg! :) Jag heter Linnéa, jag är 16 år, bor i Dalarna i Mora. Jag är för det mesta en väldigt glad tjej, men har haft en en del motgångar i livet och kan ha dåliga dagar precis som alla andra. Jag går första året på gymnasiet, Estet musik. Min blogg kommer att handla om mitt liv i och utanför skolan, musik, shopping och roliga händelser. Kommentera gärna, och hoppas att ni gillar bloggen! :) Kontakt? [email protected]

×

Subscribe to Linnéa Forsberg - Välkomna Till Min Blogg! :) Jag Heter Linnéa, Jag är 16 år, Bor I Dalarna I Mora. Jag är För Det Mesta En Väldigt Glad Tjej, Men Har Haft En En Del Motgångar I Livet Och Kan Ha Dåliga Dagar Precis Som Alla Andra. Jag Går Första året På Gymnasiet, Estet Musik. Min Blogg Kommer Att Handla Om Mitt Liv I Och Utanför Skolan, Musik, Shopping Och Roliga Händelser. Kommentera Gärna, Och Hoppas Att Ni Gillar Bloggen! :) Kontakt? [email protected]

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×