Share the post

Mitt liv i Australien - Hej! Mitt namn är Johanna, jag är 19 år och kommer från den lilla staden Örnsköldsvik i norra Sverige. I denna blogg kommer jag skriva om mitt liv som au pair i Sydney, Australien. Jag kommer bo hos en familj som redan ligger mig varmt om hjärtat, och ta hand om de 3 barnen i familjen. En resa jag hoppas kunna ge mig bättre engelska, nya erfarenheter, vänner/kontakter, glädje, en snygg bränna (haha), ta del av en ny kultur och en rad roliga upplevelser!

×

Subscribe to Mitt Liv I Australien - Hej! Mitt Namn är Johanna, Jag är 19 år Och Kommer Från Den Lilla Staden Örnsköldsvik I Norra Sverige. I Denna Blogg Kommer Jag Skriva Om Mitt Liv Som Au Pair I Sydney, Australien. Jag Kommer Bo Hos En Familj Som Redan Ligger Mig Varmt Om Hjärtat, Och Ta Hand Om De 3 Barnen I Familjen. En Resa Jag Hoppas Kunna Ge Mig Bättre Engelska, Nya Erfarenheter, Vänner/kontakter, Glädje, En Snygg Bränna (haha), Ta Del Av En Ny Kultur Och En Rad Roliga Upplevelser!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×