Share the post

pojkkenochflikkan.blogg.se - Välkommen till min blogg! 💜. Mitt namn är Sara, 25år , Mamma till ALICIA Född 19 Augusti - 2015 !! 😍. Mammaledig annars jobbar jag som vårdbiträde inom hemtjänsten och på fritiden är jag med min dotter & vänner 😘❤️. Om ni undrar något så är de bara att fråga - läsa! I denna blogg kommer jag mest skriva av mig om min vardag med min dotter. ❤️

×

Subscribe to Pojkkenochflikkan.blogg.se - Välkommen Till Min Blogg! 💜. Mitt Namn är Sara, 25år , Mamma Till Alicia Född 19 Augusti - 2015 !! 😍. Mammaledig Annars Jobbar Jag Som Vårdbiträde Inom Hemtjänsten Och På Fritiden är Jag Med Min Dotter & Vänner 😘❤️. Om Ni Undrar Något Så är De Bara Att Fråga - Läsa! I Denna Blogg Kommer Jag Mest Skriva Av Mig Om Min Vardag Med Min Dotter. ❤️

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×