Blog Directory  >  Guardian Angel - Blog  > 

Guardian Angel Blog


cherryfreak.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Tystnade knäcker mig sakta men säkert och jag orkar egentligen inte tänka på det men jag kan inte låta bli för det kommer tillbaka hela tiden, och varje gång gör jag nått för att plåga mig själv lite mer. Gör saken värre för mig själv och kan inte låta bli. Jag vill bara att det ska vara bra och inte vara så spänt. Jag undviker att prata om det och är glad utåt och får folk att tro att jag mår bra. När jag egentligen bara går sönder mer och mer.Vill bara veta så himla mykke saker men jag frågar inte för jag inte ska höra av mig, jag lyssnar på vad folk säger men jag bryr mig inte för det är inte dom det handlar om. det är så lätt för dom att säga men de vet inte vad jag egentligen tänker. Det finns bara en som jag vill ska veta...
VISIT cherryfreak.soclog.se FOR RECENT UPDATES

Share the post

Guardian Angel

×

Subscribe to Guardian Angel

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×