Blog Directory  >  Singel i stan - Blog  > 

Singel I Stan Blog


singleinthecity.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Jag gillar värme. Dock bara när jag är beredd på den!Nu är jag inte det och då min fläkt är till föga hjälp har jag kommit på alternativa lösningar för att svalka mig!Som ni säkert vet är det bästa när man vill svalka sig att kyla ner de ytligaste blodkärlen vid halsen, handlederna och fotlederna!Därav min nya uppfinning!* Ta en scarf, ett hårband, svettband eller en trasa. Ta vilket jävla tyg som helst!* Vira runt handleder eller fotleder* Ta 2-3 isbitar och sätt fast mellan huden och tygstycket.* TADAAAAAAA du blir hur sval som helst.UNDERBART!
VISIT singleinthecity.soclog.se FOR RECENT UPDATES

Share the post

Singel i stan

×

Subscribe to Singel I Stan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×