Share the post

angelicaikoket - Att baka är som terapi. Kreativt, utmanande, roligt och GOTT!!! Jag har väldigt svårt för att bara baka en sort när jag är i farten. Sen bakar jag ingenting med vetemjöl utan använder mig av dinkelmjöl istället. Blir lika gott och magen mår bättre. Kan verkligen inte följa ett recept utan ändrar gärna på det. Så det får min personliga touch.

×

Subscribe to Angelicaikoket - Att Baka är Som Terapi. Kreativt, Utmanande, Roligt Och Gott!!! Jag Har Väldigt Svårt För Att Bara Baka En Sort När Jag är I Farten. Sen Bakar Jag Ingenting Med Vetemjöl Utan Använder Mig Av Dinkelmjöl Istället. Blir Lika Gott Och Magen Mår Bättre. Kan Verkligen Inte Följa Ett Recept Utan ändrar Gärna På Det. Så Det Får Min Personliga Touch.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×