Share the post

By Liinda Björklund. - Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

×

Subscribe to By Liinda Björklund. - Liindis är En Glad, Sprallig Och Nyfiken Tjej På 21 år, Vars Stora Intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & Hälsa. Älskar Havet, Att Resa, Alla Möjliga äventyr Och Inte Minst Skidåkning! Just Nu Går Livet Mest Ut På Att Se Mig Om I Världen, Mestadels Som Reseledare, Innan Jag Drömmer Om Att Bygga Ett Egendesignat Hus I Skärgården Och Hitta Mitt Drömjobb! Hoppas Ni Gillar Min Blogg Och Ger Synpunkter Via Kommentarer. Enjoy Sweethearts! ♥

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×