Blog Directory  >  Charlotte - Blog  > 

Charlotte Blog


charlotte00.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Okej.. Nu kör vi! Har inte bloggat på skitlänge, och jag gillade inte myshowroom.. (om ni har lust så kan ni gärna bara kika in lite på min gamla blogg. Har visserligen bara skrivit 2 inlägg.. Men iaf ;) www.charlotte.myshowroom.se) Saker jag har gjort från det senaste inlägget här: Sjungit i melodifestivalen i Loreens kör, färgat håret blont, bytt rum, blivit Zelda-freak, fått ett rapp-solo i operan (? :P ) och massa mera! Ser att jag har tappat MAAASSSA prenumeranter. Därför ska jag locka hit dom igen ;)Men nu ska jag uppdatera ofta och jag ska INTE göra er besvikna..!
VISIT charlotte00.soclog.se FOR RECENT UPDATES

Share the post

Charlotte

×

Subscribe to Charlotte

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×