Share the post

Mias bloggförsök - Mitt första bloggförsök var på bloggen.fi. Mitt andra på bilddagboken. Ingen av dem höll i sig särskilt länge. Nu blir det tredje gången gillt, och jag ger er max två månader. Sen är det stopp igen, om jag känner mig själv rätt. Hur som helst, välkommen till min garanterat utropsteckenmissbruks-, särskrivnings- och smileyfria blogg. Stavfel kan jag inte garantera att ni slipper, men jag ska göra mitt bästa.

×

Subscribe to Mias Bloggförsök - Mitt Första Bloggförsök Var På Bloggen.fi. Mitt Andra På Bilddagboken. Ingen Av Dem Höll I Sig Särskilt Länge. Nu Blir Det Tredje Gången Gillt, Och Jag Ger Er Max Två Månader. Sen är Det Stopp Igen, Om Jag Känner Mig Själv Rätt. Hur Som Helst, Välkommen Till Min Garanterat Utropsteckenmissbruks-, Särskrivnings- Och Smileyfria Blogg. Stavfel Kan Jag Inte Garantera Att Ni Slipper, Men Jag Ska Göra Mitt Bästa.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×