Share the post

sommarfiket - Jag är en 26-årig tjej som i sommar ska förverkliga sin barndomsdröm om ett sommarcafé på landet! Drömmen grundar sig i min passion för bakning, och bakar det gör jag jämnt. Gärna USA-inspirerat och med mycket choklad. I sommar kommer jag hålla till i ett hus i byn Skademark utanför Örnsköldsvik uppe i norr, där jag ska driva mitt lilla café samtidigt som min sambo kommer att jobba i skogen. Caféet är öppet Onsdag-Söndag 11.00-16.00. Välkomna!

×

Subscribe to Sommarfiket - Jag är En 26-årig Tjej Som I Sommar Ska Förverkliga Sin Barndomsdröm Om Ett Sommarcafé På Landet! Drömmen Grundar Sig I Min Passion För Bakning, Och Bakar Det Gör Jag Jämnt. Gärna Usa-inspirerat Och Med Mycket Choklad. I Sommar Kommer Jag Hålla Till I Ett Hus I Byn Skademark Utanför Örnsköldsvik Uppe I Norr, Där Jag Ska Driva Mitt Lilla Café Samtidigt Som Min Sambo Kommer Att Jobba I Skogen. Caféet är öppet Onsdag-söndag 11.00-16.00. Välkomna!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×