Blog Directory  >  Livet som Jerry Andersson! - Blog  > 

Livet Som Jerry Andersson! Blog


jerrya.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Hej! Som sagt så är detta mitt första inlägg på denna blogg! Precis, det första på denna blogg men inte det första någonsin! Jag är en relativt van bloggare som hoppar runt från bloggplattform till bloggplattform! Jag kan inte vara kvar på en och samma blogg för länge, tyvärr! Men vi får hoppas jag blir kvar här ett tag! Soclog har jag bloggat på förut men då var min blogg kopplad till min bdb och det gillar jag inte! Idéen är helt super men jag trivdes inte så. En blogg är en blogg inte bdb och blogg! Men som det verkar så gillar andra den iden! Men jaa det var lite kort om det ja! Nu till vad bloggen kommer att handla om!Denna blogg kommer handla om: Mej! Rätt och slätt mej och så klart vad som händer i mitt liv och allt som rör mej runt om! Så ingen speciell inriktad blogg förutom inriktningen på mej då men i alla fall! Jag kan inte lova blogg inlägg varje dag! För jag har just ny tyvärr börjat tappa blogg lusten men känner ändå att jag vill hålla den vid liv! På mina villkor då tyvärr! Men som sagt vi kanske syns här igen annars så blev jag kvar på min gamla blogg: http://jerrya.bloggplatsen.se Men vem vet jag kanske blir kvar här! /J.A
VISIT jerrya.soclog.se FOR RECENT UPDATES

Share the post

Livet som Jerry Andersson!

×

Subscribe to Livet Som Jerry Andersson!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×