Blog Directory  >  BrokNDevil - Blog  > 

Brokndevil Blog


brokndevil.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Bilden är allmänt fail men orkar seriöst inte bry mig xDAlltså... Jag vet inte. De flesta från min gammla blogg snappade nog inte att jag bytt för tkr de känns snålt med 50 besök per inlägg. Då får ni fan kommentera lite oxå ;)Mitt liv har tuffat på som vanligt ungefär. Galet slappt med sommarlov (Även om de börjar lida mot sitt slut, snyft!) :D Ridit pålle massor och det har verkligen gått upp och ner som en jojo. Inget har funkat lixom. Sen har allt gått perfekt. Och jag ligger hela tiden i valet och kvalet och jag ska behålla honom och som 4 tränare nu sagt (Jag skojjar inte jag har fått hur mkt lovord som helst >__
VISIT brokndevil.soclog.se FOR RECENT UPDATES

Share the post

BrokNDevil

×

Subscribe to Brokndevil

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×