Share the post

gabbehubbe - Nu bär det av igen! Jag heter, tro't eller ej, Gabriel Hedengren, är 16 bast och bor i Jönköping. Eftersom jag är en seriös och ambitiös person går jag IB-programmet på Per Brahegymnasiet, men mitt mål är att kunna vara både seriös och galen, en crazy pluggis helt enkelt. Jag bor själv i ett litet källarrum i Dalvik, men mina föräldrar bor i Skogen, mellan Habo och Hjo. ps. JO! Har jag sagt att jag är Stockholmare?

×

Subscribe to Gabbehubbe - Nu Bär Det Av Igen! Jag Heter, Tro't Eller Ej, Gabriel Hedengren, är 16 Bast Och Bor I Jönköping. Eftersom Jag är En Seriös Och Ambitiös Person Går Jag Ib-programmet På Per Brahegymnasiet, Men Mitt Mål är Att Kunna Vara Både Seriös Och Galen, En Crazy Pluggis Helt Enkelt. Jag Bor Själv I Ett Litet Källarrum I Dalvik, Men Mina Föräldrar Bor I Skogen, Mellan Habo Och Hjo. Ps. Jo! Har Jag Sagt Att Jag är Stockholmare?

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×