Blog Directory  >  ✩ Ciccii ✩ - Blog  > 

✩ Ciccii ✩ Blog


ciccii.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
UPPDATERING UPPDATERING UPPDATERING ALABAMA!Hej hopp alla glada, jag har min kära systeryster här på besök nu som pushar mig och tjatar på mig att jag skall skriva... Själv har jag lite svårt för vad jag skall skriva.. Jag kan ju berätta att jag brände potatisen idag när jag kokade den.. ganska olyckat, men dom översta gick dok att äta..Sen har vi bara varit inne idag, vi har lekt och busat med Liam, spelat fråge spel, spelat backgammon. Igår va vi på Ullared en sväng, jag kan ju säga att Liam har varit fruktansvärt snäll sen han kom, för så mkt julklappar som redan har införskaffat är inte klokt! =) Sen vet man aldrig vad tomten har i säcken... Själv tycker jag att jag också har varit snäll och duktig.. detta året har varit ett händelserikt år! Så tomten jag hoppas att det finns nåt i säcken till mig med... Allt prat om jul och julklappar och julpyssel gör att jag bara längtar mer och mer tills ljustakarna och allt kommer upp, och inte nog GRANEN :D!                                                                                                                                                                                       Det e ju trots allt bara1 mån + 22 dagar kvar :D!!Men nu skall jag gå in och pussa på min underbara älskade finaste pojke i världen :)Ha de gott tills nästa gång.. hörs vi inte innan så god jul och gott nytt år.. man vet jul aldrig ;)over and out
VISIT ciccii.soclog.se FOR RECENT UPDATES

Share the post

✩ Ciccii ✩

×

Subscribe to ✩ Ciccii ✩

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×