Blog Directory  >  A falling angel.. - Hej mitt namn är sandra är 19 år. Jag skriver om allt mellan himmel och jord. Är en riktig grubblare som person och väldigt tanksprid. Pluggar vvs-teknik. Här Kommer jag samla bilder tankar och funderingar om mig själv och människor omkring mig. - Blog  > 

2009-12-03 22:48
Vet inte riktigt vart jag ska börja. Känns som om man har en hel del press på sig just nu är grymt mycke i skolan och allt annat runt om kring gör inget bättre… Read More
2009-11-30 21:41
Nått som inte stämmer.. Har tjatat om att jag fyller 20 och ska ha fest i över en månad nu.. Men helt plötsligt känner jag bara inte för det.. Vem ska ja… Read More
2009-11-29 13:02
Jaha då va det första advent igen då.. Känns som om det va herom dan bara. Men så är det ju inte. Helgen har varit rätt lugnt för min del hade M &a&hell…Read More
2009-11-28 01:20
Hejsan igen.. jag är ju ingen som skriver varje dag är inte så händelserikt om man säger så. Nu har jag äntligen tattuerat mig efter nästn två… Read More
2009-08-02 23:05
Nu va det ett tag sen sist men har inte hänt så mkt stefan har fyllt 40 vart på kryssning och nu i helgen va vi i gusum.Är inte långt kvar nu tills skolan bö… Read More
2009-07-13 23:20
Vet inte riktigt vad som händer allt går så fort känns d som. För några veckor sen förstod man dig inte och nu talar du hela meningar och klar spr&aring&hell…Read More
2009-06-23 09:57
Vart ska man börja får tacka för ett otroligt fint väder som d är hoppas håller i sig länge. Vad har hänt dom senaste månaderna då!! Jo… Read More
2008-12-24 21:50
24 December och julafton som alla vet. Dagen började med att jag gick upp å lämna barnens julklappar till stefan och tog en kaffe innan dom skulle till päjvi å fir… Read More
2008-12-02 17:14
Här sitter man snart 19 år (2 v) och undrar vad gjorde jag igentligen för fel? vart tog dom vänner man än gång hade vägen? Har nog aldrig kännt mig… Read More
2008-11-14 20:51
Jaha vet inte riktigt va jag ska skriva. Sluta röka grejen gick åt skogen alla vet vi ju att man röker när man festar i alla fall jag gör d allrid en cigg i handen… Read More

Share the post

A falling angel.. - Hej mitt namn är sandra är 19 år. Jag skriver om allt mellan himmel och jord. Är en riktig grubblare som person och väldigt tanksprid. Pluggar vvs-teknik. Här Kommer jag samla bilder tankar och funderingar om mig själv och människor omkring mig.

×

Subscribe to A Falling Angel.. - Hej Mitt Namn är Sandra är 19 år. Jag Skriver Om Allt Mellan Himmel Och Jord. Är En Riktig Grubblare Som Person Och Väldigt Tanksprid. Pluggar Vvs-teknik. Här Kommer Jag Samla Bilder Tankar Och Funderingar Om Mig Själv Och Människor Omkring Mig.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×