Blog Directory  >  Min snurriga värld - Jag kommer blogga om saker och ting som händer i mitt liv, det jag tycker är kul. Bla nya inköp, recept på maträtter jag lagat, ja vi får se hur det slutar. Detta är iallafall bara en början! (om allt går som det ska och jag inte tappar min inspiration) - Blog  > 

NYC
2011-01-30 19:21
Hade bestämt mig för att inte resa något denna vintern men snälla S. erbjöd gratis boende i hennes lägenhet i New York. Kan man tacka nej till såna erbju… Read More
Min Nya Last..
2011-01-12 01:03
Ååhhh.. Har ni smakat dom nya ostbågarna? Super cheez doodles.. Jag är besatt av dom.. Läste dock att dom kommer bara finnas tom v 17 så jag får v&aum&hell…Read More
Jäkla Internet.
2010-12-16 00:20
Sitter här på mitt jobb nr 2, eller blir det jobb nr 1 eftersom jag jobbat här längst? Eller är det jobb nr 2 för att jag jobbar minst timmar här på… Read More
Väder Och Vind.
2010-12-09 19:14
Väder och vind.Det är ett hett samtalsämne. När man hamnar i en pinsamt tyst situation, vad är bästa breaken då? Jo typ, -Fy vad det är kallt och m&o&hell…Read More
Vill Skriva...
2010-12-05 18:49
Vissa dagar när jag sitter och rensar i mina tankar kommer jag på 1000 grejer jag vill skriva i min blogg. Men när jag väl sitter här, framför datorn, så… Read More
Ännu Fler Skor Att Husa ;)
2010-11-05 15:39
Nya skor igen fast denna gången är det Älskis skor, och för att hans skor inte ska känna sig utanför måste jag ju blogga om dom också ;) anyway… Read More
Skit
2010-11-04 09:45
Sitter här och känner mig så jäkla kass som håller på att övertala Älski att följa med mig till Sensation White. Han har varit snäll och… Read More

Share the post

Min snurriga värld - Jag kommer blogga om saker och ting som händer i mitt liv, det jag tycker är kul. Bla nya inköp, recept på maträtter jag lagat, ja vi får se hur det slutar. Detta är iallafall bara en början! (om allt går som det ska och jag inte tappar min inspiration)

×

Subscribe to Min Snurriga Värld - Jag Kommer Blogga Om Saker Och Ting Som Händer I Mitt Liv, Det Jag Tycker är Kul. Bla Nya Inköp, Recept På Maträtter Jag Lagat, Ja Vi Får Se Hur Det Slutar. Detta är Iallafall Bara En Början! (om Allt Går Som Det Ska Och Jag Inte Tappar Min Inspiration)

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×