Blog Directory  >  Danitsja Scharn-Koster | - Blog  > 

Danitsja Scharn-koster | Blog


danitsjakoster.nl
Is this your blog? Claim It!
Content production, media production, social media and more Danitsja Koster is an allround freelancer experienced in working for different platforms and
Acceptatie, Wat Een Rottig Iets
2016-08-11 13:00
Vandaag krijg ik een mail binnen van een ADHD-vrouw in de knoop. Tijdens het beantwoorden van haar mail pen ik mijn eigen verhaal in een alinea op om te laten zien waarom ik haar begrijp. I… Read More
Re-integreren, Hoe Doe Je Dat?
2016-08-03 11:00
Ineens is er een jaar voorbij en wordt het tijd om na te denken over re-integreren. Gelukkig ben ik op een punt waarop dat kan, nadenken over werk en weer mogen meedoen met de samenleving i… Read More
Die Verdomde Onzekerheid
2016-05-30 11:00
Heel mijn leven voel ik me al anders dan anderen. Binnen het gezin waarin ik ben opgegroeid is dit gevoel nooit aan de orde gekomen, maar zodra ik één teen buiten de voordeur… Read More
Hulpkreet ADHD-mama, Voogdijzaak Met Ex
2016-05-11 13:37
Per email hebben we een hartverscheurende kreet om hulp gekregen. Een Britse dame is na de scheiding van haar Nederlandse man verwikkeld geraakt in een akelige voogdijzaak, haar diagnose AD… Read More
Enquête ADHD En Zelfbeeld
2016-05-02 11:15
Student Humane Wetenschappen Eva van Gorp doet onderzoek naar zelfbeeld bij ADHD’ers. Eva is 43 jaar, moeder van vier en nu bijna afgestudeerd wetenschapper. Door haar eigen ervaringe… Read More
Een Week Zonder Medicatie
2016-04-28 13:00
Na mijn diagnose eind 2010 ben ik lekker eigenwijs zelf aan de slag gegaan. Geen psycholoog of coach, Ritalin uitproberen op recept van de psychiater en hopen dat ik met de nieuwe kennis vo… Read More

Share the post

Danitsja Scharn-Koster |

×

Subscribe to Danitsja Scharn-koster |

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×