Blog Directory  >  Maarten in Boekarest | Een blog over mijn verblijf in Roemenië - Blog  > 

2010-06-22 13:28
Hoi allemaal! Ik weet niet of iemand dit nog leest aangezien ik de laatste tijd niet erg actief geweest ben, maar hier dan een van de laatste updates. De lessen aan aan de universiteit zijn… Read More
Een Teken Van Leven…
2010-05-09 15:13
Ik weet het, het is erg lang geleden dat ik wat geschreven heb. Ook deze update zal enigszins beknopt zijn. Het is niet dat ik niets meemaak, in tegendeel. Het is meer een teken dat ik me hi… Read More
2010-04-12 14:55
Hoewel ik me toch echt wel thuis voel nu in Boekarest blijf ik soms het gevoel hebben dat ik op vakantie ben. Ik ga gewoon naar colleges en heb inmiddels zelfs een begin gemaakt aan mijn scr… Read More
Chisinau
2010-03-29 21:24
Hallo allemaal, Dit weekend ben ik samen met een aantal andere studenten in Chisinau geweest, de hoofdstad van Moldavie. Vanmorgen ben ik na een 12 uur durende busreis weer in Boekarest gear… Read More
2010-03-17 11:58
As mentioned in my previous post I will write in English this time. After all this is the only language, whether we like it or not, we can all understand to some extent. I do not write in En… Read More
2010-03-04 19:57
Weer eens een berichtje! Ik ben hier alweer een maand.. precies zoals ik verwacht had gaat het ontzettend snel! Ik kan niet zeggen dat ik na vier weken een heel duidelijk overzicht heb van w… Read More
2010-02-23 14:42
Voor ik aan dit berichtje begin: natuurlijk weet ik dat alles hier wat goedkoper is en ben ik me ervan bewust dat ik iets meer dan de rest hier beïnvloed ben door de consumptiemaatschap… Read More
2010-02-21 19:45
Na een avondje doorzakken in de stad stap ik vanmorgen naar buiten en merk tot mijn verbazing op dat het straatbeeld in een nacht compleet veranderd is. De bergen sneeuw op straat zijn gehal… Read More
Welkom Op Mijn Blog!
2010-02-18 16:09
Hallo allemaal! Hier dan het eerste berichtje op mijn blog en enkele foto’s van het appartement waar ik woon. Ik ben nu zo’n twee weekjes in Boekarest en ik heb me nog geen momen… Read More

Share the post

Maarten in Boekarest | Een blog over mijn verblijf in Roemenië

×

Subscribe to Maarten In Boekarest | Een Blog Over Mijn Verblijf In Roemenië

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×