Blog Directory  >  Liza Jansson - Blog  > 

Liza Jansson Blog


lizajansson.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Vi har haft Magsjuka på besök i familjen Revell/ Jansson. Gabriella har klarat sig men hon har haft feber och varit förkyld. Just nu är det mycket att stå i.Om en vecka ska vi ha flyttat in i huset. Så nu är det packa som gäller. Har packat mycket men det är allt en del kvar. Herregud vad mycket grejer man samlat på sig under åren. Man kan inte tro det är sant. Har nu fått rensat en del men det är massa kvar att rensa.Idag funderar jag på om jag och Gabriella och Ludde ska ta en tripp in till Alingsås. Behöver handla lite saker till huset.Men vi får se när vi kommer i väg för jag sitter och väntar på sotaren som skulle vara här klockan 8 i morse men inte kommit ännu och klockan är nu 11.30.Ne nu ska jag och Gabriella fixa lite mat!Ha det bra// Liza
2010-04-12 11:00
Gabriella ligger och sover och Ludde ligger ute i solen och tuggar på sitt ben och jag passar på att blogga lite.Idag måste jag packa.....har ingen lust till att packa men… Read More
2010-04-11 19:06
Idag har det varit en underbart solig dag! Vi har varit ute sedan klockan 11 i förmiddags.I förmiddags kom Björns mamma Pia hit och tog med Ludde på en långpromena… Read More
2010-04-07 13:26
Har varit ute på en långpromenad med Ludde och Gabriella! Det är jättehärligt väder ute idag!Vid fyra kommer dom och kollar på våran lägenhet… Read More
2010-04-05 12:36
Började städa lite i förmiddags då det plötsligt ringde på dörren, det var mina föräldrar som var ute och åkte så dom tittade f&oum&hell…Read More
2010-04-05 04:39
Idag vaknade jag klockan 6 och jag kunde inte somna om. Björn , Gabriella och Ludde sover för fullt.Igår tog jag , Björn och Gabriella en liten roadtrip till Alingetexas… Read More

Share the post

Liza Jansson

×

Subscribe to Liza Jansson

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×