Blog Directory  >  Lemony - Blog  > 

2013-04-18 12:28
Hoi iedereen!Ik heb de laatste tijd weinig gepost. Eerst kwam dat door de drukte, maar de laatste tijd vooral door weinig motivatie. Ik weet niks om te bloggen, en als ik dingen verzin om te… Read More
Latest Gets~!
2013-04-11 21:03
Ik heb de afgelopen week weer wat dingetjes besteld, en ben met mijn mama wezen winkelen, waarbij ik weer wat leuke dingetjes heb gekocht. Het is niet heel veel, maar wel leuk om te laten zi… Read More
Ebay Wishlist~!
2013-04-08 15:05
Ik heb al een tijdje niks op eBay gekocht, en dat kwam vooral omdat ik de laatste tijd dingen vaak niet binnen kreeg. Dat werkt toch een beetje demotiverend. Ik kreeg meestal wel mijn geld t… Read More
Vragenlijstje!
2013-04-03 20:09
Ik blog de laatste tijd nog niet heel erg vaak, maar dat komt nog steeds vanwege school haha. Volgende week heb ik het weer iets rustiger, maar daarna begint alweer het laatste semester. Op… Read More
Taobao Finds~!
2013-03-28 21:40
Ben ik weer! Heb het nog steeds wel druk, maar iets meer ruimte om weer even te bloggen. Een paar weken geleden ontdekte ik (door een vriendin, Felicia :D) Taobao, een soort Chinese eBay. Ik… Read More
2013-03-17 19:06
Yeahh ik heb al een tijdje niet gepost, want ik heb het echt enorm druk met school.. Ik heb over een week een heleboel deadlines, en ik ben dus nonstop bezig met designen etc haha. (Ik doe d… Read More
Action Aankopen + Gekregen Spulletjes~
2013-03-13 22:46
Van de week liep ik met een vriendin in Hoog Catharijne (Utrecht) omdat we even naar de Kruidvat moesten. Opeens kijken we links, is daar ineens een Action! Omg, ik ga altijd naar de Action… Read More
Gaijin In Japan~ (YouTube Video's)
2013-03-11 22:20
De laatste tijd kijk ik echt veel video's van meisjes die bijvoorbeeld uit Canada komen en een tijdje in Japan wonen. Echt super interessant om te zien hoe ze leven, wat ze doen, wat ze kope… Read More
UFO Catchers ~
2013-03-09 10:43
BronIk weet het zeker, als ik (ooit een keer) naar Japan ga dan gaat al mijn geld op aan de UFO catchers (grijp machine), die je kunt vinden in arcade hallen. Elke keer als ik foto's zie van… Read More

Subscribe to Lemony

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×