Blog Directory  >  En svensk tjej i underbara Norge - En blogg som handlar om mitt liv i Norge med mina underbara killar. Jag skriver grna om mode, inredning och om hur vran vardag ser ut. Mitt liv helt enkelt. Enjoy! - Blog  > 

Snart JUUUL
2010-11-23 08:42
Å gud vad jag ælskar førjulstiden. Man får pynta, dricka gløgg och umgås med vænner och familj. Finns det något bættre? Har redan b&os&hell…Read More

Share the post

En svensk tjej i underbara Norge - En blogg som handlar om mitt liv i Norge med mina underbara killar. Jag skriver grna om mode, inredning och om hur vran vardag ser ut. Mitt liv helt enkelt. Enjoy!

×

Subscribe to En Svensk Tjej I Underbara Norge - En Blogg Som Handlar Om Mitt Liv I Norge Med Mina Underbara Killar. Jag Skriver Grna Om Mode, Inredning Och Om Hur Vran Vardag Ser Ut. Mitt Liv Helt Enkelt. Enjoy!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×