Blog Directory  >  rositasliv.blogg.se - Lever med fibromyalgi pga detta har jag även en depression som går upp och ned. Jag är gift och har fyra underbara ungar. Detta är min berättelse om hur jag har varit på havets djupaste botten och nu börjar få se bergens finaste utsikter - Blog  > 

2016-07-06 21:24
Skulle kunna skriva hur många svärord som helst nu.... Det är lätt att hålla sig för skratt.... Så har ryggen kraschat ... Blir så less… Read More
2016-07-05 20:13
Så blev det då ett helt underbart yogapass ikväll. Gympasalen var full av yogapinglor... Passet bjöd på det mesta. Styrka, balans och ryggradsvridningar… Read More
2016-07-05 14:53
En vecka utan socker. Visst har det varit tufft periodvis, men det har ändå gått över förväntan. Så nu är det bara att köra på. F&o&hell…Read More
2016-07-05 09:19
Sov så himla gott inatt. Så det var lite svårt att ta sig upp imorse. Tog en lite för lång sovmorgon. Det är min lediga dag, men ledig dag är trän… Read More
2016-07-03 12:58
Idag firar vi denna stilige man vid min sida.  Älskade pappa! Så glad att just du är min pappa. Du har ett hjärta av guld och jag älskar dig!  - L&au&hell…Read More
2016-07-03 07:16
Med att bara dra ner på sockret i fyra dagar så har jag gått ner 1,2 kg. Så där ser man va illa sockret gör mot kroppen. Men jag har inte änd… Read More
2016-07-02 20:23
Dagen funkade det bra, men nu ikväll har det varit lite småjobbigt att inte ha nåt sött att tugga på.... Ätit vattenmelon så jag kommer få spring… Read More
2016-07-01 19:28
Tredje dagen utan socker... Än så länge har det gått över förväntan. Lite jobbigt när jag kom hem från jobbet trött och lite småhun… Read More
2016-06-29 12:31
En viss skillnad på mitt och dotterns mellanmål. Och jag lovar att kakfatet är inte mitt. Men åh så snålvattnet rinner. Men jag ska inte! Min smo… Read More
2016-06-29 11:28
Upptäckte när jag skulle knyta på mig dojorna i omklädningsrummet, att de fortfarande var blöta inuti från gårdagens pass. Inte trevligt, men men det &a&hell…Read More

Share the post

rositasliv.blogg.se - Lever med fibromyalgi pga detta har jag även en depression som går upp och ned. Jag är gift och har fyra underbara ungar. Detta är min berättelse om hur jag har varit på havets djupaste botten och nu börjar få se bergens finaste utsikter

×

Subscribe to Rositasliv.blogg.se - Lever Med Fibromyalgi Pga Detta Har Jag även En Depression Som Går Upp Och Ned. Jag är Gift Och Har Fyra Underbara Ungar. Detta är Min Berättelse Om Hur Jag Har Varit På Havets Djupaste Botten Och Nu Börjar Få Se Bergens Finaste Utsikter

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×