Blog Directory  >  it's just me - Blog  > 

2011-01-25 08:20
Mampu ke korg nk terang dlm gelap mcm aku ni? Hahh persoalan nye kan..tgh dok syok2 baring2 atas katil ptg smlm tetiba rase pelik asal lampu bilik aku tak nyala2, padahal dah on da plug! pel… Read More
2011-01-23 17:07
Sekejap je da 23 January, mggu depan da masuk February. Rasa mcm bru je smlm sambut new year, cepat betul masa berlalu sakrg ni kan. Hurm dalam 23 hari yg lalu, mcm2 benda berlaku, perasaan… Read More
2011-01-21 17:06
hurm...da terbaring da atas katil dan cuba tuk lelap kan mate tp x leh gak..padahal td bukan main ngantuk lg siap terlelap2..skrg n x leh tido plak..layan lagu kat iTunes jap smbl tu aku buk… Read More
2010-12-31 16:10
Hurm..ari ni last day tuk thn ni (2010) org lain duk sebok pergi sana sini tuk celebr8 tp aku duk umh je..ngadap laptop ni hahh smbl layan lagu..lagi best! hurm Happy New Year people! may u… Read More
2010-12-07 18:11
hurm..well its have been a veru busy end year for me..lots of lots of things need to be done..and i did!!huhuhu..and the best part is my convocation ceremony..hahaa!i'm not going to tell u a… Read More
2010-07-06 05:14
hey guys!!..OMg..soooo sooorrryy!!!..lame gile take update my blog...i was so bz..now i dh grad tp itak going kaki ok..i bloke ke terengganu took urus kan my family bigness kat sane..eheh sa… Read More
2010-05-23 08:47
Mmmm..melaka? i spent my weekend there..dgn mum and other relative.ade majlis skit kat sini and my mum suruh i dtg..so i bertolak pagi around 11 am from kl alone.yeah! i'm a lone ranjer!!! a… Read More

Share the post

it's just me

×

Subscribe to It's Just Me

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×