Blog Directory  >  crazygirlz.blogg.se - Två tjejer som älskar One Direction. Tycker om att shoppa,gå på bio etc. Den här bloggen handlar om våra liv som tonårstjejer som livet fullt ut. Hälsningar Martina och Madeleine - Blog  > 

2012-10-17 13:48
Just nu sitter man hos Maddis och lyssnar på musik,har asroligt som vanligt.Madeleine - Läs hela inlägget här Read More
2012-10-14 15:31
Som ni kanske vet så älskar jag och Martini One Direction. Som ni förmodligen har hört så kommer dem till X Factor Sverige den 2:a november. OCH JAG SKA KANSKE DIT… Read More
2012-10-14 14:17
Har precis satt mig i bilen på väg till min låtsasmamma. Fick nyss reda på att det blir lax till middag! Mums :) - Läs hela inlägget här Read More
2012-10-14 08:39
Vaknade för några timmar sen,har precis duschat,ska typ fixa mig nu. Sen ska jag väl troligen till min låtsasmamma o käka eller nåt. Om jag kan ska jag dra o… Read More
2012-10-13 18:06
Eftersom ni redan sett en bild på Martina så tänke jag lägga upp en bild på mig =) Här kommer den! - Läs hela inlägget här Read More
2012-10-13 18:03
Jag har haft en superbra eftermiddag och kväll hos Martini,lyssnat på musik och sminkat varandra,det vanliga. Men det blir ju aldrig tråkigt när man e med Martini =) … Read More
2012-10-13 13:05
tja just nu sitter jag och Madeleine och fixar temat till bloggen och lyssnar på musik . Efter vi har fixat temat så ska vi sminka oss och sen ska vi nog typ kolla på film… Read More

Share the post

crazygirlz.blogg.se - Två tjejer som älskar One Direction. Tycker om att shoppa,gå på bio etc. Den här bloggen handlar om våra liv som tonårstjejer som livet fullt ut. Hälsningar Martina och Madeleine

×

Subscribe to Crazygirlz.blogg.se - Två Tjejer Som älskar One Direction. Tycker Om Att Shoppa,gå På Bio Etc. Den Här Bloggen Handlar Om Våra Liv Som Tonårstjejer Som Livet Fullt Ut. Hälsningar Martina Och Madeleine

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×