Blog Directory  >  aitra - "Jag tror på allt tills det är bevisat att det inte är sant. Så jag tror på älvor, myter och drakar. Allt existerar, även om det är i ditt huvud. Vem säger att drömmar och mardrömmar inte är lika riktiga som här och nu är?" J.Lennon - Blog  > 

2014-01-07 19:10
Jag är inte troende, har egentligen aldrig trott på dig men just nu önskar jag mer än någonsin förut att du finns. Egentligen inte för min egen skull uta… Read More
2013-11-05 19:45
Sitter hemma i lägenheten och funderar på livet. Anledningen är att jag och Kevin, under vår mysiga höst-fika idag, började prata om spåtanter. Diskussi… Read More
2013-03-18 22:07
Det börjar bli bättre i Oslo nu, innan var det så jobbigt att vara så själv och inte ha något att göra om dagarna men nu jobbar jag hur mycket som helst… Read More
2013-03-10 20:21
Då har jag bott i Olso mer än en månad och har fått frågor om hur det är här. Om jag ska vara helt ärlig så är det både bra och d… Read More
2013-02-13 14:34
Dejting, ett ord som en svensk som jag inte använder så ofta. Jag upplever att det är något som är väldigt svårt att definiera i vår kultur. Det … Read More
2013-02-12 14:52
Oslo, ja nu är jag här och har varit det ett tag, i 12 dagar för att vara exakt. Jag vet inte riktigt hur det känns än. Jag saknar jättemycket att kunna snabbt… Read More
2013-02-12 14:34
Jag ska försöka att inte låta allt för bitter när jag skriver det här men ibland undrar jag vad människor tänker. Originalitet är tydligen ingen… Read More
2012-11-27 21:45
Idag har varit en rätt händelselös dag men har åtminstone kollat synen och fixat nya bågar idag. Jag följde dock tyvärr strömmen och köpte hips… Read More

Share the post

aitra - "Jag tror på allt tills det är bevisat att det inte är sant. Så jag tror på älvor, myter och drakar. Allt existerar, även om det är i ditt huvud. Vem säger att drömmar och mardrömmar inte är lika riktiga som här och nu är?" J.Lennon

×

Subscribe to Aitra - "jag Tror På Allt Tills Det är Bevisat Att Det Inte är Sant. Så Jag Tror På älvor, Myter Och Drakar. Allt Existerar, även Om Det är I Ditt Huvud. Vem Säger Att Drömmar Och Mardrömmar Inte är Lika Riktiga Som Här Och Nu är?" J.lennon

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×