Blog Directory  >  gammalungmamma - Mamma, ung men börjar bli gammal, 3 barn & HUNDRA tankar i huvudet. Här tänkte jag skriva allt som berör mig och min familj & kanske slänga in några bilder också. Jag älskar att vara med min familj, läsa en bra deckare, ta ett glas vin, äta lite god mat & så ofta jag kan och får tid sjunger jag. - Blog  > 

2014-09-28 13:41
Jag skaffade en anonym blogg när jag kraschade och därför har denna legat i träda. I min "nya" blogg är jag anonym, men om ni vill veta vad som händer mig (bara… Read More
2011-10-03 08:43
Känner att det (efter en lång downperiod) är dags att uppdatera bloggen :).Det har varit grymt mycket i mitt liv som strulat till det mesta, men jag antar att det är s&a&hell…Read More
2011-05-01 18:59
Mår visst riktigt bra idag. Tack vare en viss person. Har annars haft en rätt jobbig dag med en treåring som har separationsångest. Jag har inte kunnat göra n&ari&hell…Read More
2011-04-30 19:06
Ännu mer förvirrad nu. Varför ska livet vara så komplicerat? Kan nån komma och reda ut allt trassel åt mig? Blev en jävla massa knutar nu :-S. Blä… Read More
2011-04-30 12:33
Oj, det var visst ett tag sen sist. Jag har flyttat...men inte riktigt landat. Tycker det är riktigt tungt att leva ensam. Visst har jag sällskap, men saknar det där trygga me… Read More
2011-01-10 11:33
Jag är jätteglad över att flytta snart, men oj, vad jag känner mig ensam. Jag vet att det bara är 3 månader sen jag skrev på skilsmässopapperna, men… Read More
2010-12-02 14:29
Nu är det vinter minsann *burr*. Igår var jag in till stan för att handla vinterkläder och kom hem med... 3 par trosor och ett paket med hårfärgningsmedel! Ha… Read More
2010-11-19 14:06
...min bästaste låtsassyster Kicki är gravid, solen skiner & det är fredag...Vad mer kan man begära? Hmmm, ja, lite rödvin kanske, men det sket sig fö… Read More
2010-11-03 09:50
Ja, gott folk, idag ska jag faktiskt skriva om lycka...för jag är himlastormande lycklig! I snart ett halvår har jag varit låååångt nere, under isen o… Read More
2010-10-29 07:17
Ja, redan nu ser jag vart denna dagen barkar. Folk jobbar hemma på fredagar, men som vakt är ju det lite svårt. I huset idag sitter 2 personer och jobbar! Ni kan ju gissa hu… Read More

Share the post

gammalungmamma - Mamma, ung men börjar bli gammal, 3 barn & HUNDRA tankar i huvudet. Här tänkte jag skriva allt som berör mig och min familj & kanske slänga in några bilder också. Jag älskar att vara med min familj, läsa en bra deckare, ta ett glas vin, äta lite god mat & så ofta jag kan och får tid sjunger jag.

×

Subscribe to Gammalungmamma - Mamma, Ung Men Börjar Bli Gammal, 3 Barn & Hundra Tankar I Huvudet. Här Tänkte Jag Skriva Allt Som Berör Mig Och Min Familj & Kanske Slänga In Några Bilder Också. Jag älskar Att Vara Med Min Familj, Läsa En Bra Deckare, Ta Ett Glas Vin, äta Lite God Mat & Så Ofta Jag Kan Och Får Tid Sjunger Jag.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×