Blog Directory  >  För Alltid Ung - ”Miljoner tankar, tusentals drömmar, en verklighet" Här kommer jag att blogga om allt mellan himmel och jord, och så klart om det som händer på Aktivitetshuset. Jag ser gärna att ni kommer med idéer om ämnen ni vill att jag ska ta upp. Alla ni ungdomar där ute, vad har ni för funderingar? Hör av er, skriv och berätta, kommentera eller maila mig på [email protected] - Blog  > 

2013-09-09 10:29
Hej hej hej:)! Det var minsann inte igår jag va här inne o skrev! Just nu sitter jag i soffan med min lilla dotter Heidi! En underbar liten tös som förändrade hela… Read More
2013-02-05 10:57
Hejsan! Då var allting bokat inför lovet. Programmet ligger på vår hemsida och där kan man även hitta en anmälningsblankett för skidturen till Isab… Read More
2013-01-28 14:56
Hej hej hej.. Då var en ny vecka igång. Idag känner vi oss alla lite måndagströtta här på A-huset. Johan går och känner att han har en f&oum&hell…Read More
2013-01-21 13:41
Hejsan! Då har vi haft måndagsmötet i vanlig ordning. Idag var det sportlovet som tog upp en del av mötet.. Vi är glada för alla tips vi fick in på face… Read More
2013-01-17 11:06
Hejsan! Då var det vinter igen, med besked.. Riktigt kallt har det varit och är ju fortfarande. Jag tycker verkligen att det är fint, men när det är -10.. Då… Read More
2013-01-10 12:21
Hej hej hej!! Då var vi tillbaka efter jul, nyår och trettonafton. Jag hoppas att ni haft ett riktigt bra och trevligt jullov. Vi här på A-huset har haft lite ledigt… Read More
2012-12-18 11:11
Hejsan! Hoppas ni alla mår bra, många som är sjuka nu så man får vara glad så länge man håller sig frisk! Nästa sista dagen idag innan lov… Read More
2012-12-11 09:27
Hejsan! Då närmar sig julen med snabba steg! Allt som ska fixas med julklappar och annat gör att tiden går ännu fortare känns det som.. Men det är ju int… Read More
2012-12-03 12:45
Hejsan! Då var det vinter utan tvekan kan man säga. December och snö och massa minusgrader. Jag måste säga att jag inte är helt förtjust i detta väd… Read More
2012-11-13 11:34
Hejsan! Idag började jag min morgon med en lång promenad men min kära hund Zita. Ibland kan jag och Zita gå ut på promenader utan att bli ovänner men idag va… Read More

Share the post

För Alltid Ung - ”Miljoner tankar, tusentals drömmar, en verklighet" Här kommer jag att blogga om allt mellan himmel och jord, och så klart om det som händer på Aktivitetshuset. Jag ser gärna att ni kommer med idéer om ämnen ni vill att jag ska ta upp. Alla ni ungdomar där ute, vad har ni för funderingar? Hör av er, skriv och berätta, kommentera eller maila mig på [email protected]

×

Subscribe to För Alltid Ung - ”miljoner Tankar, Tusentals Drömmar, En Verklighet" Här Kommer Jag Att Blogga Om Allt Mellan Himmel Och Jord, Och Så Klart Om Det Som Händer På Aktivitetshuset. Jag Ser Gärna Att Ni Kommer Med Idéer Om ämnen Ni Vill Att Jag Ska Ta Upp. Alla Ni Ungdomar Där Ute, Vad Har Ni För Funderingar? Hör Av Er, Skriv Och Berätta, Kommentera Eller Maila Mig På [email protected]

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×