Blog Directory  >  Harvinaisen naurettava elämänmuutos - Vuodatus.net - Blog  > 

Harvinaisen Naurettava Elämänmuutos - Vuodatus.net Blog


naurettavaa.vuodatus.net
Is this your blog? Claim It!
Kirjoitan tätä blogia koska on tullut minun aikani kääntää elämäni suuntaa ylöspäin ja kohti onnellisuutta jonka vain minä saan itselleni ja lapsilleni aikaan. Olen 30 vuotias, viimeiset noin seitsemän vuotta olen tehnyt lähinnä vain vääriä ratkaisuja elämässäni, olen taistellut painoni kanssa, hullun maahanmuuttajaeksäni kanssa, mutta pääasiassa, itseni kanssa. En ole alkoholisti, en käytä päihteitä, en huoraa enkä kohtele lähimmäisiäni huonosti, mutta olen anonyymi itsensä pahoinpitelijä. Eikä kukaan tiedä sitä. Kohtelen itseäni huonosti ja haluan muuttaa tämän asian. NYT. Tämä blogi sisältää huumoria, runsaasti, itseni kustannuksella luonnollisesti, se on minun tapani selviytyä. Tämä esittelyteksti käyttäytyy hyvin, sisältö..ei :)

Share the post

Harvinaisen naurettava elämänmuutos - Vuodatus.net

×

Subscribe to Harvinaisen Naurettava Elämänmuutos - Vuodatus.net

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×