Blog Directory  >  Bonito, todo me parece bonito. - Blog  > 

Bonito, Todo Me Parece Bonito. Blog


endatvindik.blogspot.com
Is this your blog? Claim It!
Wel, wees niet geschokt of beledigd, want van wat ik schrijf is niets een wet of een zekere waarheid. Het is slechts mijn mening; een oprechte biecht van levenslessen; een speelse twist op mijn leven. Dus grijp aan waar je jezelf vindt passen, schijn, ruim je chaos op en lach, lach nog meer. Lach en houd daarna heel veel van jezelf, want alles kan mooi lijken.
2010-04-12 21:35
Ik adem haar. En verder moet ik toegeven dat ik in een verwachtingswereld leef. Zwevend, tuimelend en haast zwenkend vlieg ik op een Perzisch toverkleed door mijn wonderse wereld waarin lied… Read More
2010-04-08 10:03
En zo stuiter ik door het leven. Altijd naar voren in gebeurtenissen, altijd achteruit in gevoel. Als de Cheshire-kat in die wonderlandhoed, zit ik vast in een doordenderende auto. Enge situ… Read More
2010-04-08 09:29
Hier zit ik dan. Op mijn bed liggen twee opengeslagen Winq's, de teevee staat aan met het geluid uit, ik geloof dat ik 'La vie en rose' op heb gezet toen ik 'The break up' zat was, uit de lu… Read More
2010-04-08 09:29
Je slaat klassen over, kunt memory spelen in het Engels en vast al tellen in het Spaans. Je bent mooi, altijd vrolijk en heerlijk hysterisch. Je hebt al het geluk van de wereld, de liefste o… Read More
2010-04-08 09:29
Koele lucht stroomt door het raam over mijn borst. Ik lig nu al ongrijpbare tijd wakker als dag en nacht en ik daartussen. Heel alleen, maar naast mij in verbeelding ligt hij. Ik huiver, kri… Read More
2010-04-08 09:28
Chaos, wanorde, verwarring. Alles gaat snel. Te snel. De laatste paar weken zijn als een aaneenschakeling van grote gebeurtenissen voorbij geschoten. Het is alsof iets komt in plaats van nie… Read More
2010-04-08 09:28
En toen had ik het. Of nee. Daar ging het alweer. Maar ik wist dat ik het voor eventjes had! Trots keek ik naar de vrouw achter me. Op de grond had ze haar mandje staan; melk, tandpasta en e… Read More
2010-04-08 09:28
En dat ik niet weet wat ik moet doen, is nieuw. Het zou kunnen beginnen met dat ik sinds kort geloof dat je soms niet anders kunt dan heel hard toerennen naar degene bij wie je het liefste b… Read More
2010-04-08 09:27
Zes dagen. Zes korte dagen die eindeloos leken. In mijn schoenen zit nog steeds zand, de handdoeken ruiken nog naar nat gras en onderin mijn tas zit een verlopen enkeltje trein naar een vree… Read More
2010-04-08 09:26
Naar aanleiding van dr. Woertman, "Schoonheid is een keuze" - Wetenschapsfilosofie.Het hedendaagse boodschappendoen is als het nemen van een militaire hindernisbaan: strijden om dat laatste… Read More

Share the post

Bonito, todo me parece bonito.

×

Subscribe to Bonito, Todo Me Parece Bonito.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×