Blog Directory  >  Amanda, Danny och marsvinen! - Vad roligt att du kikade in här på min blogg! Min blogg kommer att handla först och främst om mej, det vill säga allt som har med mitt liv att göra! =) Så är du inte intresserad av vad jag gör i mitt liv så kan du använda tillbaka knappen uppe i vänsta hörnet av skärmen! ;) - Blog  > 

2015-01-03 00:55
Ja. Jag börjar nog blogga när jag vill eller känner för det.. Denna gång vill jag att det ska vara roligt att blogga och inte ett helvete och komma på vad det… Read More
2014-05-22 22:07
... Men känns som att inget blir gjort. Dagen började rätt bra. Men gick mer och mer åt helvete.. Men antar att livet är så. :/ jag hinner med att göra s… Read More
2014-05-15 20:57
Hej hallå allehopa! :D Nu är jag äntligen här igen! ;)Sen sist har det varit väldigt mkt som hänt och tagit en del lust ifrån mej. Så har inte… Read More
2014-05-01 16:16
Tankarna bara flyger runt i huvudet medans Eric Saades nya singel "du är aldrig ensam" spelas om och om igen.. :( jag hade aldrig klarat mej utan min allra bästa vän Sandra! S… Read More
2014-04-21 16:56
Hej allehopa! :D nu är jag här igen! :) Igår va det nog den allra värsta dagen för mej tror jag! Mamma jobbade natt, så det va jag och Danny hemma. S&ari&hell…Read More
2014-04-17 10:24
Ja, vad säger man. Livet är en berg och dal bana.. Ibland super och i bland rent åt helvete, just nu känns det som att livet är mitt i mellan allting. :/ vet inte v… Read More
2014-04-10 19:34
Hej allesammans! Just nu känns det som att dagarna bara rinner förbi och jag inte hinner med dem alls. Just nu är jag glad att jag lever och hoppas att jag kommer fortsät… Read More
2014-04-08 20:51
Hej allesammans! Nu sitter jag här igen och inte har något att skriva om. Så efter jag har skrivit klart så kommer jag komma på mkt att skriva om. Idag har jag i… Read More
2014-04-03 22:03
Hej allesammans! Jag har verkligen inte hunnit med att blogga. Det har varit fullt upp så gott som hel tiden. Och när jag väl har haft tid så har jag glömt bort at… Read More

Share the post

Amanda, Danny och marsvinen! - Vad roligt att du kikade in här på min blogg! Min blogg kommer att handla först och främst om mej, det vill säga allt som har med mitt liv att göra! =) Så är du inte intresserad av vad jag gör i mitt liv så kan du använda tillbaka knappen uppe i vänsta hörnet av skärmen! ;)

×

Subscribe to Amanda, Danny Och Marsvinen! - Vad Roligt Att Du Kikade In Här På Min Blogg! Min Blogg Kommer Att Handla Först Och Främst Om Mej, Det Vill Säga Allt Som Har Med Mitt Liv Att Göra! =) Så är Du Inte Intresserad Av Vad Jag Gör I Mitt Liv Så Kan Du Använda Tillbaka Knappen Uppe I Vänsta Hörnet Av Skärmen! ;)

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×