Blog Directory  >  Marchingon. Thebeat – "For this dance we move with each other, there aint no other step, than one foot, right in front of the other" -OneRepublic - Blog  > 

2016-10-22 15:35
Dit is even een test (en stress en frustratie) post. Zoiets. Bloglovin wil helaas niet mee werken. Mensen denken volgens mij wel, ach wat leuk, een beetje bloggen. Er komt veel tijd, geduld… Read More
2014-09-14 14:32
Dit is nou liefde voor muziek. Spoel anders even door naar minuut 2.20 of 2.30. Dan snap je het wel.      Follow my blog with Bloglovin Read More
2014-08-30 09:37
Het is helaas nog even wachten, maar dan hebben we hopelijk ook weer wat geweldigs om naar te luisteren. Het nieuwe album van Taylor Swift. Het nieuwe album zal gelukkig dit jaar nog ui… Read More
2014-03-22 16:55
Een van mijn favoriete series is Game of Thrones. Ik volg de serie al vanaf dat seizoen één op HBO te zien was. Ondanks dat ik de serie zonder ondertiteling bekeek en het daard… Read More
2014-03-15 15:09
Mijn vakantie begon goed met foute pakjes, slechte muziek en Tinder. Naast carnaval vieren in het dorp verderop en bij de kroegentocht in Cuijk was ik ook nog twee keer in het Heineken Music… Read More
2014-02-28 10:34
Ik zou nou niet zeggen dat ik een fanatieke carnavalsvierder ben. Ik doe niet mee aan de optocht. Zondag wanneer de optocht plaatsvindt lig ik zelfs nog lekker in mijn bed. Ik geef niet meer… Read More
2014-01-22 07:00
Vanaf dat Netflix in Nederland online kwam -op 11 september 2013- ben ik samen met mijn familie, lid geworden van het netwerk. Onbeperkt films, series en documentaires kijken voor maar &euro&hell…Read More
2014-01-21 11:44
Spam je blog!  Dat mag uiteraard ook op deze pagina in de reacties, want ik vind het altijd heel erg leuk om te weten wie er mijn blog leest en om nieuwe blogs te leren kennen. Nog bete… Read More

Share the post

Marchingon. Thebeat – "For this dance we move with each other, there aint no other step, than one foot, right in front of the other" -OneRepublic

×

Subscribe to Marchingon. Thebeat – "for This Dance We Move With Each Other, There Aint No Other Step, Than One Foot, Right In Front Of The Other" -onerepublic

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×