Blog Directory  >  Trees Wolffers Fiber Art - Blog  > 

Spelletjes
2016-08-21 20:16
Ik heb wat spelletjes gemaakt als voorbeeld voor mijn vrijwilligers werk bij "De Boei". Ik vond een boekje uit 1992 en daar haalde ik de inspiratie uit. Het spelletje is gebaseerd op he… Read More
Stof Verven Met Els
2016-08-10 10:47
Eens in de maand heb ik een creatieve ochtend samen met Els Bitter.Elke maand proberen we een andere techniek uit. Deze maand gingen we maar weer eens verven. Hert was de bedoeling met Indig… Read More
Weer Een Nieuwe Uitdaging.
2016-04-08 09:35
Ik doe vrijwilligerswerk bij Inloophuis " De Boei" in Abbenbroek. Een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten. Daar geef ik regelmatig creatieve workshops. Meestal in d… Read More
Opdracht Van De-Uitdaging
2016-03-12 14:37
Vandaag is mijn 1e opdracht van dit jaar gereed.We mochten alleen groen in alle schakeringen gebruiken en 10% van een andere kleur.Ik heb een aantal lappen groen geverfd en er een vlechtwerk… Read More
Delfts Blauwe Tegeltjes
2016-02-20 15:54
Een paar weken geleden volgde ik een workshop Delfts blauw schilderen. Je schildert met speciale verf op ruwe tegeltjes. Een tegel om te oefenen en een met een speciaal sjabloon in Delf… Read More
Workshop 6 Kantig Quiltje
2016-02-11 20:19
Vandaag de 1e bijeenkomst van de workshop bij Marja's Breiboetiek. Een heel gezellige workshop met 8 deelneemsters. Sommige dames hadden zelf stofjes meegebracht, maar Marja heeft sinds… Read More
Workshops Bij Kunstkring Voorne
2016-01-23 21:46
Vorige week zaterdag en vanmiddag een workshop gevolgd bij Kunstkring Voorne in Zwartewaal. Vorige week gaf Marlies Verda een workshop Leporello maken. Een gevouwen boekje waar je van a… Read More
Vlinders  Van De-Uitdaging
2015-12-22 12:18
Gisteren was mijn "Vlinders" quilt van De-Uitdaging eindelijk klaar. Veel vlinders op een zelf geverfde en gestempelde achtergrond. Ik heb eerst een vlinder vergroot en verkleind e… Read More
Workshop Bij Breiboetiek Marja
2015-12-04 12:29
Het is al weer even geleden, maar er waren allerlei gezondheidsproblemen in de familie en dan staat je hoofd niet zo naar bloggen.Maar ik ben er weer en heb gistermiddag een gezellige worksh… Read More
Lessen En Workshops
2015-09-04 09:56
Op mijn website staan weer verschillende mogelijkheden voor lessen en workshops. Er staan deze keer geen vaste data bij. Dat is me vorig jaar niet zo goed bevallen. Als er geen cursisten zij… Read More

Share the post

Trees Wolffers Fiber Art

×

Subscribe to Trees Wolffers Fiber Art

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×