Blog Directory  >  Beautylovin - Blog  > 

Beautylovin Blog


beautylovin.blogspot.com
Is this your blog? Claim It!
Because there can't be enough beauty on the internet!
Nail Of The Day!
2010-06-25 12:36
Hee dames,Sorry dat ik al even niet meer heb geschreven. Ik ben gewoon goed aan het genieten van mijn vakantie. Moet veel werken en als ik niet werk ben ik weer druk met andere dingen.Deze b… Read More
Review; CS Blending Kwast
2010-06-17 09:20
Hee dames,Vandaag weer eens een review!Kennen jullie de goedkope Coastal Scents kwasten? Vast wel, toch?Ik heb er een paar, dus ik dacht, deze kan ik mooi voor jullie reviewen!Vandaag de Ble… Read More
2010-06-16 14:13
Wat vinden jullie ervan?Ik ben alleen nog niet helemaal tevreden over de Header. Maar ik heb geen idee hoe ik die mooi kan maken.Iemand tips?Ben benieuwd naar jullie reacties!Liefs,Leonie Read More
Nail Of The Day #10
2010-06-16 13:40
Die nieuwe lakjes van Catrice zijn echt geweldig!Daarom weer een NOTD van een Catrice lakje, genaamd Just Married:Vandaag heb ik weer een ander kleurtje gekocht..Daar komt ook nog wel een NO… Read More
Eye Of The Day..
2010-06-15 12:25
Een neutrale look vandaag!Gemaakt met het 88palette:)Wat voor een looks dragen jullie het liefst?Willen jullie nog bepaalde looks zien??Liefs,Leonie Read More
Nail Of The Day #10
2010-06-13 10:49
Oh, ik ben zo blij met mijn Catrice lakjes!Laatst had ik "I Scream Peach" opgedaan..Nu heb ik sinds een paar dagen "Sold Out For Ever" op.Ik vind het zelf wel een gewaagde kleur, maar hij is… Read More
Eye Of The Day
2010-06-11 10:18
Hee dames,Omdat ik erg weinig tijd heb om grote artikelen te schrijven. Post ik vandaag weer een EOTD! Dit kost voor mij het minste werk, want opmaken moet ik toch.Vandaag heb ik een blauw s… Read More
Nail Of The Day #9 & Lip Of The Day
2010-06-09 10:39
Hee dames,Zoals ik gister al zei.. 1 dag het parelmoer lakje, en dan haal ik hem er weer af.Dus vandaag kocht ik I Scream Peach van Catrice en die heb ik meteen op gedaan:Hij past erg goed b… Read More
Nail Of The Day #8
2010-06-08 15:36
Parelmoer.. dat vind ik altijd best mooi als mensen dat op hun nagels hebben.Simpel maar mooi.Dus ik dacht: laat ik dat ook eens doen!Dit was het resultaat. Het is een wat ouder lakje, maar… Read More
Review; Hema Cleansing Face Wipes
2010-06-07 10:47
Hallo dames,Vandaag weer een review.Jullie weten natuurlijk dat je elke avond je make-up eraf moet halen..Soms heb ik daar totaal geen zin in. Ik heb namelijk een hele routine, maar als ik t… Read More

Subscribe to Beautylovin

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×