Blog Directory  >  Hellis goes worldwide | – diary of my journey – - Blog  > 

2010-05-01 04:57
Och aksar massor… Forsoker boka en flygbiljett fran samui till Bangkok.. men det ar natt fel pa hemsidan tror jag. Kanske blir kvar har helt enkelt haha naa Japp Full moon partyt var… Read More
2010-04-28 10:45
Idag har det regnat och askat sa himla mycket. Man blir ju nastan lite skraj nar det dundrar som det gor har. Men lite coolt anda. Ikvall ar det fullmane och det ar fest pa stranden.. Vi ska… Read More
2010-04-24 04:19
Yepp nu ar jag tillbaka pa min kara strand igen! Samma stalle men en ny lite finare bungalow. Det kanns sa himla bra att vara tillbaka! Igar motte jag upp Christina, som fortfarande ar kvar… Read More
2010-04-22 13:20
(Jag sag precis att jag hade massa kommentarer som var inte var ”godkanda”, de har nu blivit accepterade och jag visste inte att det fanns en sarskild flik for detta – leds… Read More
2010-04-21 01:56
Jahapp, det slutgiltiga beslutet att lamna den har on kanns mer an ratt. Ar inte riktigt i harmoni alls har. Kanns som att allt jag gor blir fel. Typ som med tvatten. Alla vita klader&n&hell…Read More
2010-04-20 10:54
Har bott tva natter pa Tao nu. Det ar typ bara svenskar har, skojar inte. Vidare ar medelaldern si sa dar 20.5 ar. Sa det ar valdigt mkt party och sma brattiga kids som dricker buckets. Inte… Read More
2010-04-18 15:51
I formiddags lamnade jag min lilla paradisstrand for Koh Tao. Sade adjo till de underbara personerna som jobbade pa resorten samt till min nya van Christina som jag traffat dar (hon kommer i… Read More
Plingeling
2010-04-15 10:31
Hm.. Blev vaaaldigt avlanga bilder! man ni far sta ut! Tankte bara saga att jag vet att nagra har forsokt skicka sms som tydligen inte kommit fram Aven jag har forsokt skicka en del som in… Read More
2010-04-14 10:11
Redan gatt en vecka!! Igar var det Thailandskt nyar har! Det firar man med att ha ett jattevattenkrig i stan! Sa vi hade turen att fa aka med Veronica och Arons ”hyresvard” pa fl… Read More

Share the post

Hellis goes worldwide | – diary of my journey –

×

Subscribe to Hellis Goes Worldwide | – Diary Of My Journey –

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×