Blog Directory  >  Beauty by Elke - Blog  > 

Beauty By Elke Blog


beautybyelke.blogspot.com
Is this your blog? Claim It!
Een beautyblog over de webshop www.beautybyelke.be en het leven en werk van de eigenaresse. Met leuke nieuwtjes en tips over NYX, Konad, Coastal Scents,...
2011-04-18 15:10
Vanaf nu kan je me volgen op www.dustyrose.be . Hier krijg je meer swatches te zien, meer LOTD's Read More
Voor En Na
2011-03-31 09:20
Oeps zo met een gezicht zonder make-up op de foto is toch wel erg confronterend. Ik durf heus wel zonder make-up naar de bakker maar ik maak toch liever eerst een 5-minuten look omdat ik dat… Read More
Sleek Primer Palette
2011-03-31 09:10
Gisteren had ik het al over nieuwe Sleek producten. Het Molten Metal Duo kwam toen aan bod. Vandaag iets over het Primer Pallet. Dit pallet past bij de IDivine oogschaduwpalletten van Sleek… Read More
Sleek Molten Metal
2011-03-30 18:39
Deze week zijn er weer enkele nieuwe sleek producten over binnen gekomen en daar wil ik graag iets over laten weten. De eerste is het molten metal palletje, nu ja zelfs palletJE is misschien… Read More
2011-02-27 14:32
Ik heb men wagen vol geladen ... vol met sigma brushes lalalala. Hihi aan dit liedje moest ik denken toen ik drie mega dozen ging ophalen bij het postkantoor. Alle sigma penselen zijn er dus… Read More
2011-02-22 21:16
Sinds enkele dagen is Beauty by Elke meteen bereikbaar via www.beautybyelke.be . Voordien moest je eerst nog eens op webshop klikken. Dit betekent wel dat de link www.beautybyelke.be/shop n… Read More
2011-02-12 16:52
Wie regelmatig mijn webshop bezoekt heeft het misschien al gemerkt: hier en daar komen nieuwe foto's te voorschijn. In een "echte" winkel kan je alles goed zien en voelen, in een webshop gaa… Read More
2011-02-02 16:51
Sommige mensen zijn hier heel erg mee bezig, ik zelf wel wat minder. Ik draag gerust nog enkele jaren het specifieke blauw dat deze herfst opeens in was. Maar toch is het af en toe wel leuk… Read More
Sigma ... Make Me!
2011-01-31 20:24
Yippie nieuwe Sigma producten! Ze zijn onderweg naar mijn shop maar afhankelijk van de douane kan het nog 3-4 weken duren. Het zijn de Make Me... kits. Deze kits bestaan uit dezelfde 12 pens… Read More
2010-09-02 09:55
In juli schreef ik nog een artikel over de toekomst van Beauty by Elke, het is nu september en de plannen lijken helemaal gewijzigd. In plaats van rustig aan uitbreiden is het nu eerder full… Read More

Share the post

Beauty by Elke

×

Subscribe to Beauty By Elke

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×