Blog Directory  >  Irmasegna - Jag är en tjej som heter Irma och är född 2001 (12 år)älskar hästar! Jag har en D-ponny som heter Afke som min syrra kvalat upp till FEI i dressyr minst. Hon är en fux och är okänd ras och 23 år gammal :). Jag har också en b-ponny som heter Jack som jag började tävla i år, han är en rödskimmel och korsning mellan New Forrest och Welsh Pony. Hoppas nu att ni trivs här! - Blog  > 

2014-04-06 13:03
Pratar lite snabbt om träning och tävling på sön :) - Läs hela inlägget här Read More
2013-12-18 16:23
Besök nya hbloggen jag har med Alma, tiptopryttarna.blogg.se! Goa bloggare hoppas ni följer oss! :)Läs hela inlägget här Read More
2013-12-16 16:08
Tjo! Idag e jag glad!  Det är typ 8-9 dagar till jul! Och sen så kanske jag ska skaffa blogg med en bra vän! Men tyvärr är det värsta isgatan hos oss… Read More
2013-11-30 15:18
Är påväg till mässan nu :D står utanför parkeringen :)   Själva showen börjar 19 och vi sitter på rad 9 på en kortsida :D ses… Read More
2013-11-30 06:13
Jag ska till Globen horse show ikväll och vi ska titta på den sista showen. Iallafall tänkte jag visa ett par dåliga mobil biler från förra året. … Read More

Share the post

Irmasegna - Jag är en tjej som heter Irma och är född 2001 (12 år)älskar hästar! Jag har en D-ponny som heter Afke som min syrra kvalat upp till FEI i dressyr minst. Hon är en fux och är okänd ras och 23 år gammal :). Jag har också en b-ponny som heter Jack som jag började tävla i år, han är en rödskimmel och korsning mellan New Forrest och Welsh Pony. Hoppas nu att ni trivs här!

×

Subscribe to Irmasegna - Jag är En Tjej Som Heter Irma Och är Född 2001 (12 år)älskar Hästar! Jag Har En D-ponny Som Heter Afke Som Min Syrra Kvalat Upp Till Fei I Dressyr Minst. Hon är En Fux Och är Okänd Ras Och 23 år Gammal :). Jag Har Också En B-ponny Som Heter Jack Som Jag Började Tävla I år, Han är En Rödskimmel Och Korsning Mellan New Forrest Och Welsh Pony. Hoppas Nu Att Ni Trivs Här!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×