Blog Directory  >  dottermedautism - Här kommer jag skriva om vår vardag. Alla jobbiga saker, samt roliga! Min utveckling gentemot syndromet, jag har varit väldigt arg, ledsen över att just MITT barn är annorlunda. Men nu har jag kommit in i tänkandet och börjat en föräldrargrupp via barnhabiliteringen och nu börjar diagnosen sjunka in och livet ska börja rulla igång. Ser fram emot det! - Blog  > 

Hejdå Bloggen
2012-02-24 06:56
Min oas, mitt utandningshål är borta. Det känns inte längre som att jag har frihet att känna och uttrycka mig. Hela idéen med bloggen är först&ouml&hell…Read More
Hon är Mitt Barn!!
2012-02-20 09:01
Tänk dig in i min sits. Jag har tre barn, varav en som inte fungerar bland våra andras sociala normer. Jag skriver om hur jobbigt livet med funktionshindret är, jag kräk… Read More
2012-02-13 18:04
Nu är det stora stenar i maskineriet. Jag är down och riktigt dålig mentalt.Detta inlägg kommer bara handla om MIG. Den som inte vill läsa mina tankar, känslor… Read More
2012-01-14 10:37
Jag har nu hela morgonen försökt få in ett filmklipp på youtube, men vårt vidriga mobila bredband är alldeles för segt. Så nu har jag via mobilen… Read More
2012-01-12 08:24
Tusen tack till alla SNÄLLA som skriver och läser. Jag hade ingen aning om att någon faktiskt läste detta, förutom dom som jag trycker upp bloggen på ;-)Jag h… Read More
2012-01-08 23:54
Efter att ha blivit så illa berörd över utanförskapet jag bevittnade idag, så har jag malt allt bra med filippa. Min lilla gumma. Så jag tänkte rada upp… Read More
2012-01-08 21:45
Idag hade klassmammorna fått för sig att barnen skulle åka pulka med varandra. Tyvärr så finns det verkligen inte en flinga, så vi fick ta med fika och leka… Read More
2012-01-01 18:35
Då har testet ägt rum. Resultatet blev 0 poäng. Hon fattar inte ett skit, eller jo hon uppfattade direkt vad första frågorna skulle ha för svar, så det… Read More

Share the post

dottermedautism - Här kommer jag skriva om vår vardag. Alla jobbiga saker, samt roliga! Min utveckling gentemot syndromet, jag har varit väldigt arg, ledsen över att just MITT barn är annorlunda. Men nu har jag kommit in i tänkandet och börjat en föräldrargrupp via barnhabiliteringen och nu börjar diagnosen sjunka in och livet ska börja rulla igång. Ser fram emot det!

×

Subscribe to Dottermedautism - Här Kommer Jag Skriva Om Vår Vardag. Alla Jobbiga Saker, Samt Roliga! Min Utveckling Gentemot Syndromet, Jag Har Varit Väldigt Arg, Ledsen över Att Just Mitt Barn är Annorlunda. Men Nu Har Jag Kommit In I Tänkandet Och Börjat En Föräldrargrupp Via Barnhabiliteringen Och Nu Börjar Diagnosen Sjunka In Och Livet Ska Börja Rulla Igång. Ser Fram Emot Det!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×