Blog Directory  >  Helma's natuurfoto's - Blog  > 

PC Gecrasht......
2016-10-21 17:42
Helaas is mijn pc vandaag gecrasht en staat nu bij de maker. Ze hopen de data nog terug te halen en dat hoop ik ook want ik heb nergens een backup van. Al maanden wilde ik mijn fotomappen me… Read More
Mooi Rood Is Niet Lelijk.....
2016-10-18 14:37
Ik ben maar weer eens door mijn mappen heen geweest en hoewel ik nog  heel foto's heb te laten zien  van druppels,  zwammen, ijsvogels en andere vogels kom ik nog heel veel ro… Read More
Zonnedauw -Drosera Rotundifolia.....
2016-10-16 09:23
Deze foto's van de zonnedauw moest ik nog plaatsen dus dan nu gelijk maar.Zonnedauw is een geslacht van vleesetende planten in de Zonnedauwfamilie. De botanische naam Drosera is afgeleid uit… Read More
Struinen In  De Weelen.........
2016-09-21 18:31
Deze foto's zijn van afgelopen 15 augustus. Om de zoveel tijd gaan Marjolein KLIK en ik samen naar een van de natuurgebieden  hier in de omgeving.Altijd gezellig en altijd wat te fotogr… Read More
Juffertjes.............
2016-09-17 14:06
Ik loop wat achter met blogs bezoeken en reageren bij jullie. De afgelopen tijd was het ook echt heel druk op mijn werk en door de vakantietijd heb ik ook extra diensten moeten draaien. Nu k… Read More
...........................
2016-08-11 12:59
Er zijn van die dagen dat er iets gebeurd in je omgeving of op je werk waar je niet op bedacht was maar wat je gewoon overkomt (het hoort bij je werk maar toch!). Als dit dan heel heftig is… Read More

Share the post

Helma's natuurfoto's

×

Subscribe to Helma's Natuurfoto's

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×