Blog Directory  >  LiwDotCom - Hej och Välkommen till Min blogg. Jag är en tjej på 24 unga år, som tillsammans med mina föräldrar driver ett mjölkföretag i Jämtland. Här återfinns dravel på alla dess nivåer, mer eller mindre seriöst. Och Ja, jag är helt såld på kor. Lycka till med Pigans blogg. Välkommen. - Blog  > 

2016-08-07 20:08
Jag var helt övertygad om att bloggandet var över för min del, då jag har försökt att ta mig in för att skriva när jag ansett att jag haft någo… Read More
2016-02-20 18:33
Jo men visst. PPP. Hon har tagit en paus. Kommer garanterat komma ut i en ny modell när hon återkommer. Just nu finns det bara en trasig Pålsson där hon tidigare stod… Read More
2016-02-02 23:53
Inte den här gången heller. Det köm som man säg! Hade egentligen velat skrivit om hur svårt det kan vara att hitta motivation alla dagar, och hur viktigt det &auml&hell…Read More
2016-01-26 21:01
Ber om ursäkt, once again för bristande bloggande. Livet har rullat på. Vad har hänt i Januari? Inte mjölkar vi några färre kor iallafall, vilket är… Read More
2016-01-06 08:11
På en krönika! Men jag har inte pallat än. Bilderna är i oordning och kulverten har frusit! Ungefär! Men vi syns snart! - Läs hela inlägget här Read More
2015-12-31 20:36
Den återkommande romanen. 2015 kändes som ett ganska tråkigt år att skriva om, troligtvis mestadels för att det överlag varit ett suveränt bra år!… Read More
2015-12-30 18:21
Det där skrämmande flowet man kan ha ibland, vanligtvis bara en strödag sådär mellan varven, har nu pågått en par dagar! Utgödslingen kärvar s… Read More
2015-12-29 12:42
Igår kändes som en såndagnärmanintefår något gjort! Också drar man en paus i verksamheten där strax innan midnatt och gör en reflektion. M&a&hell…Read More
2015-12-24 17:24
Vi öser järnet jag och lillasyster. En sisådär 125 kor igenom en dubbel4 på en par timmar. Nu kör vi resten! - Läs hela inlägget här Read More
2015-12-21 17:21
Tvillingar som är så himla fina! Båda inne på sitt 3e år och troligen dräktig med samma tjur, med 19 dagars mellanrum! Konörd vare jaa. - Läs hela… Read More

Share the post

LiwDotCom - Hej och Välkommen till Min blogg. Jag är en tjej på 24 unga år, som tillsammans med mina föräldrar driver ett mjölkföretag i Jämtland. Här återfinns dravel på alla dess nivåer, mer eller mindre seriöst. Och Ja, jag är helt såld på kor. Lycka till med Pigans blogg. Välkommen.

×

Subscribe to Liwdotcom - Hej Och Välkommen Till Min Blogg. Jag är En Tjej På 24 Unga år, Som Tillsammans Med Mina Föräldrar Driver Ett Mjölkföretag I Jämtland. Här återfinns Dravel På Alla Dess Nivåer, Mer Eller Mindre Seriöst. Och Ja, Jag är Helt Såld På Kor. Lycka Till Med Pigans Blogg. Välkommen.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×