Blog Directory  >  Kimmie's kaartjes - Blog  > 

Demodagen Bij Doe@ding In Spijkenisse
2016-09-30 05:43
Vandaag en morgen zijn het weer de super gezellige demodagen bij [email protected] in Spijkenisse!! Zoals gewoonlijk mag ik ook deze keer weer beide dagen de Dutch Doobadoo make and take verzorgen!En… Read More
Gietertje
2016-08-25 09:53
Er komt eind deze week weer een super gave nieuwe Dutch Doobadoo collectie uit en ik ben één van de bofkonten die hiermee al weer aan de slag mocht. Vooral de card art mal 470… Read More
Zomerse Make And Take Met Dutch Doobadoo
2016-08-07 11:02
Deze donderdag (11 augustus) mag ik weer gezellig de make and take ochtend verzorgen bij [email protected] in Spijkenisse. En zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten, mag je bij mij altijd aa… Read More
Hello Friend!
2016-06-22 16:28
Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn collega Silke. Ik werk erg graag met haar samen en we kunnen samen ook erg veel plezier maken. En dus heb ik deze kaart gemaakt om haar te laten weten dat… Read More
Dutch Doobadoo Make And Take 16 Juni Bij Doe@ding In Spijkenisse
2016-06-13 18:47
Deze donderdag is het weer zover en mag ik weer gezellig de make and take ochtend verzorgen bij [email protected] in Spijkenisse. Je kan dan bij me aanschuiven om deze creatie bij me te komen maken.E… Read More
Un Petit Merci...
2016-05-29 16:24
Met de toffe Dutch Doobadoo 'Envelop Art Scallop' heb ik dit bedankje gemaakt voor één van mijn Franse vrienden.Qua papier heb ik hierbij gebruik gemaakt van een al weer wat ou… Read More
Have A Beautiful Day....
2016-05-05 11:02
Volgende week donderdag 12 mei, mag ik bij [email protected] in Spijkenisse weer gezellig de koffieochtend met make and take verzorgen. En dit is de creatie die je dan bij mij kan komen maken! Natuur… Read More

Share the post

Kimmie's kaartjes

×

Subscribe to Kimmie's Kaartjes

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×