Blog Directory  >  HolyMacaroni - Two female sexes who decided to show you what they do. Both are 17. When school does´nt reside them, They do what they love to do together. You see style speaks for you, its not about to look good. It´s simply about to let go and show that your selfesteem is on top. We do what we love, we love to style. Welcome to our styling blog. - Blog  > 

Räksmak!
2010-10-11 12:30
Idag har jag suttit på vårdcentralen i axelsberg i nästan två timmar! Skulle bara ta två prover! tog en evighet för att ta ett stick i armen och lämna… Read More
Fornarina Modevisning
2010-10-05 17:02
På Lördag har Fornarina en modevisning på Lobby! Jag kommer med mer info på Torsdag! Men jag skulle mer än gärna vilja se dig där! så kommentera o… Read More
Godmorgon
2010-10-05 08:19
Idag fick jag en så kallad sovmorgon, en sådan har jag inte känt av på länge! Dock sov jag dåligt, måste erkänna att jag sov med taklampan t&auml&hell…Read More
En Dag På Slottet
2010-10-04 21:47
Det var ett tag sen jag skrev nu, har haft sjukt mycket att göra. Förra onsdagen var jag och Hind mitt ute i ingenstans, på engelholms slott. Pär Morberg skulle ha en v… Read More
Try Sleeping With A Broken Heart
2010-09-30 14:10
Alicia Keys musik video Try Sleeping With a Broken Heart bär hon en jacka som är sjuk!!!!! Jag kollar på videon om och om igen och pausar nät jackan dyker upp i b&o&hell…Read More
GÖR
2010-09-25 17:16
Jag har slut på min inspiration inför min klädsel ikv! trött på att låta acesoarerna göra jobbet, så jag låter min ansikte få vara i r… Read More

Share the post

HolyMacaroni - Two female sexes who decided to show you what they do. Both are 17. When school does´nt reside them, They do what they love to do together. You see style speaks for you, its not about to look good. It´s simply about to let go and show that your selfesteem is on top. We do what we love, we love to style. Welcome to our styling blog.

×

Subscribe to Holymacaroni - Two Female Sexes Who Decided To Show You What They Do. Both Are 17. When School Does´nt Reside Them, They Do What They Love To Do Together. You See Style Speaks For You, Its Not About To Look Good. It´s Simply About To Let Go And Show That Your Selfesteem Is On Top. We Do What We Love, We Love To Style. Welcome To Our Styling Blog.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×