Blog Directory  >  Husfadern | Kan man bo i Sthlm utan att handla på Ica, Coop, Willys, Lidl el dyl? Alltså köpa all mat direkt från producenten. Jag håller på att testa hur länge detta är möjligt att hålla på med. Jag började 24 sep 2011 och har efter syltning och saftning blivit en äkta Husfader. - Blog  > 

Husfadern | Kan Man Bo I Sthlm Utan Att Handla På Ica, Coop, Willys, Lidl El Dyl? Alltså Köpa All Mat Direkt Från Producenten. Jag Håller På Att Testa Hur Länge Detta är Möjligt Att Hålla På Med. Jag Började 24 Sep 2011 Och Har Efter Syltning Och Saftning Blivit En äkta Husfader. Blog


husfadern.wordpress.com
Is this your blog? Claim It!
Kan man bo i Sthlm utan att handla på Ica, Coop, Willys, Lidl el dyl? Alltså köpa all mat direkt från producenten. Jag håller på att testa hur länge detta är möjligt att hålla på med. Jag började 24 sep 2011 och har efter syltning och saftning blivit en äkta Husfader.
Vår Kolonilott
2016-10-19 14:40
Det finns ca en miljon roliga saker att berätta nu. Var skall jag börja? Jag och Klara har flyttat ihop nu och har fått en kolonilott. Jag behöver inte resa lika l&aring&hell…Read More
Yuzu
2016-02-17 11:12
Innan vi åkte hem till Sverige igen så tog vi en promenad i kvarteret där våra kompisar bor och pallade några frukter från ett vildväxande Yuzutr&auml&hell…Read More
Tillbaka I Knivsmedjan
2016-02-10 06:26
Andreas, min kompis Chiyakos pojkvän är snickare och väldigt intresserad av verktyg. Så det blev förstås en tur med honom till Sasuke i knivparadiset Sakai Ci… Read More
Jeans
2016-02-09 05:56
Jag och Klara bodde hemma hos två japanska kompisar under nästa hela semestern. Yuichiro och Chiyako med familjer. Jag har spelat musik ihop med dem sedan vi spelade in en CD till… Read More
Världens Finaste Sojasås
2016-02-07 07:31
Förra gången jag var i Japan så träffade jag en dokumentärfilmare som heter Shohei Shibata. Hans senaste film handlade om dashi och sojasås. Dashi är e… Read More
Första Huvudbonaden På Tre år
2016-02-06 18:18
Mitt klädprojekt rullar på. Att som med maten, inte heller köpa några kläder i butiker, utan istället köpa kläderna direkt från de som tillver… Read More
Mästersmederna Takamura
2016-01-26 08:47
Som jag berättat om här på bloggen har många av mina val förändrats genom den här bloggen. För tre år sedan gick jag t.ex. över till att… Read More
Jul Och Nyår I Japan
2016-01-17 18:11
Nu är jag tillbaka efter nästan en månad i Japan. En otroligt skön och magisk paus. Härligt också att komma tillbaka till en riktig vinter! Vistelsen bör… Read More
En Liten Paus
2015-12-17 17:54
Hej! Är tillbaka igen efter en liten paus. Jag har försökt ta det lugnt på flera fronter, bl.a. här. Jag har varit utarbetad i sommar/höst. Jag har ju så… Read More
Ekologiska Hösthallon I Mariestad
2015-10-19 18:14
Min flickvän bor och jobbar i Mariestad. Vi är båda väldigt inne på att fylla skafferiet inför vintern. Husfadern har fått en husmoder. Hurra! Medan Kla… Read More

Share the post

Husfadern | Kan man bo i Sthlm utan att handla på Ica, Coop, Willys, Lidl el dyl? Alltså köpa all mat direkt från producenten. Jag håller på att testa hur länge detta är möjligt att hålla på med. Jag började 24 sep 2011 och har efter syltning och saftning blivit en äkta Husfader.

×

Subscribe to Husfadern | Kan Man Bo I Sthlm Utan Att Handla På Ica, Coop, Willys, Lidl El Dyl? Alltså Köpa All Mat Direkt Från Producenten. Jag Håller På Att Testa Hur Länge Detta är Möjligt Att Hålla På Med. Jag Började 24 Sep 2011 Och Har Efter Syltning Och Saftning Blivit En äkta Husfader.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×