Blog Directory  >  Music is Passion - En blogg om musik, men även en gnutta innebandy, mitt liv och annat roligt. Tips om musik och annat uppskattas. Fakta om mig... "Heter Daniel och är född 1989-05/11. Mina favorit hobbies är förstås musik och innebandy. Favorit artist: Daughtry. Jag bor för närvarande i Örebro, men att prova på något nytt funkar alltid." - Blog  > 

2010-07-17 22:10
Islossning i blogg världen och jag är tillbaka!Nu är det full fart och sommaren är här!Under denna sommar har det hänt mycket, många resor och upplevelser… Read More
2010-03-30 19:06
Nyss hemkommen från jobbet och väntar på sällskap av Lukke/Gusten/Offer/Joel med mera.Ska blir lite pimpla för att senare ut och härja, Satin blir det. Sk&oum&hell…Read More
2010-03-29 19:56
I en förövrigt hyfsad lyckad dag så slutade kvällen med att gå på Ösk-Mjällby!Ja... En fucking jävla katastrof!Lämnade Berhn Arena med ca… Read More
2010-03-24 16:04
Idag är det onsdag, och dagen började med att man gick till träffpunk och pratade med några personer inför morgondagen. Blir sminkning, styling av hår och kl… Read More
2010-03-22 22:27
Hejsan, välkommen till denna nystartade blogg.En blogg om till mestadels musik men även mycket innebandy och en del av mitt personliga liv.Ska försöka ge den här en… Read More

Share the post

Music is Passion - En blogg om musik, men även en gnutta innebandy, mitt liv och annat roligt. Tips om musik och annat uppskattas. Fakta om mig... "Heter Daniel och är född 1989-05/11. Mina favorit hobbies är förstås musik och innebandy. Favorit artist: Daughtry. Jag bor för närvarande i Örebro, men att prova på något nytt funkar alltid."

×

Subscribe to Music Is Passion - En Blogg Om Musik, Men även En Gnutta Innebandy, Mitt Liv Och Annat Roligt. Tips Om Musik Och Annat Uppskattas. Fakta Om Mig... "heter Daniel Och är Född 1989-05/11. Mina Favorit Hobbies är Förstås Musik Och Innebandy. Favorit Artist: Daughtry. Jag Bor För Närvarande I Örebro, Men Att Prova På Något Nytt Funkar Alltid."

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×