Blog Directory  >  Kris goes to college - Blog  > 

2010-05-06 07:12
Kors i taket! Uppdateringarna duggar inte tätt men här kommer iaf äntligen en.Vardagen har äntrat Hollywood och skolan är i full gång. Faktiskt så ä… Read More
2010-03-30 19:30
Har precis flyttat in med 3 amerikaner i en lagenhet i Hollywood, 2 min fran skolan och 2 min fran Kodak Theatre (dar Oscars-galan halls).Markte att det ar lite svart att arrangera bilder i… Read More
2010-03-25 17:35
Hej allihop!Sorry att jag inte uppdaterat forr an nu men jag har haft fullt upp med jetlag och inskrivningar pa skolan. Har tagit ett gang bilder men kan annu inte ladda upp nagot eftersom j… Read More
Bloggen är Uppe!
2010-03-22 01:29
Efter påtryckningar så har jag gjort slag i saken och styrt upp en reseblogg. Tanken är att de som vill följa mitt liv som student i Hollywood ska kunna göra det v… Read More

Share the post

Kris goes to college

×

Subscribe to Kris Goes To College

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×