Blog Directory  >  Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka! - "Ingen kan göra allt men alla kan göra något" och du är mer än välkommen att hjälpa människorna som bor vid soptippen i Nicaragua! Välkommen! - Blog  > 

2013-02-22 00:50
Idag hade jag och Jesper möte med Helena Collin från Inkubatorn i Kronoberg AB. Vi presenterade projekt "Innogration" över en lunch i SVT-huset och vår lösning p&a&hell…Read More
2013-02-22 00:36
Jag berättade tidigare att jag och min kollega Jesper Johansson har gjort ett projekt ihop med Drivhuset och Inkubatorn i Kronoberg AB som vi kallar "Innogration".   Det är… Read More
Projekt Innogration
2013-02-20 23:00
Jag berättade tidigare att jag och min kollega Jesper Johansson har gjort ett projekt ihop med Drivhuset och Inkubatorn i Kronoberg AB som vi kallar "Innogration".   Det är… Read More
2013-02-18 00:13
Jag har haft en sån jäkla seg helg! Tenta i logistik i lördags och om 7 timmar har jag tenta i ekonomistyrning. Har suttit hela helgen (nästan) och lekt med lappar enlig… Read More
2013-02-17 02:22
Idag hade vi tenta i logistik. Kul på en lördag. 09.00-11.00. Det gick ganska bra ändå, tror att jag klarade den. Efter tentan stod vi utanför huset och snackade l… Read More
2013-02-14 01:41
Ni vet hur det kändes när man va fem år och väntade på att få öppna julklapparna på julafton? Exakt så har jag känt mig de sista 3 daga… Read More

Share the post

Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka! - "Ingen kan göra allt men alla kan göra något" och du är mer än välkommen att hjälpa människorna som bor vid soptippen i Nicaragua! Välkommen!

×

Subscribe to Gatubarn.nu - En Resa Till Soptippen I Nicaragua Och Tillbaka! - "ingen Kan Göra Allt Men Alla Kan Göra Något" Och Du är Mer än Välkommen Att Hjälpa Människorna Som Bor Vid Soptippen I Nicaragua! Välkommen!

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×