Blog Directory  >  Made By GG - Blog  > 

Twee Tienertassen Voor De Prijs Van één!
2016-08-17 10:03
Cadeautjes naaien, dat blijft toch super leuk! Zeker als er toffe patronen online komen, zoals de tienertas. Dank je Jace did it!.Twee vriendinnen zijn ondertussen een tienertas rijker, een… Read More
Persoonlijke Cadeautjes Zijn De Max!
2016-05-02 18:26
Op het werk besloot een collega om een nieuwe weg in te gaan, dus een klein afscheidskadooke was op zijn plaats.Ik werk als opvoedster bij mensen met een beperking en besloot om samen met he… Read More
Doen Jullie Ook Mee?
2016-04-22 14:48
Met de nieuwe crochet along van La Maison Victor?Toen ik deze ochtend mijn computer opendeed, las ik dit bericht van Liesellove. Ik had de nieuwe La maison victor nog niet gekocht… Read More
Renéés Baby Blanket
2016-04-19 11:03
Er was eens een vriendin, en die vriendin was eens zwanger...U leest het al, een nieuw überschattig kleintje vraagt om een leuk handgemaakt cadeautje.Ik greep terug naar een oud re… Read More
Hoera, Er Is Er één Jarig!
2015-08-13 16:38
Een tijdje geleden al was de mama van mijn vriend jarig, dus cadeautjestijd!Ik deed eens iets anders dan haken of naaien...Wie me al langer kent, weet dat ik ook graag juwelen maak. Alhoewel… Read More
Workshop Poolside Tote Bag
2015-08-02 16:44
Met een beetje vertraging maar dan alsnog een verslagje van een hele fijne dag, de workshop van de 'Poolside Tote Bag' bij Jace did it. We waren nog maar net geïnstalleerd toe… Read More
1001 Schapen, Geen Sprookje
2015-06-24 07:07
Zo heette het toneelstuk waarin ik met mijn lieve vriendin heb gespeeld tijdens onze tienerjaren. We hebben ons daar geweldig geamuseerd en sindsdien hebben wij iets met schapen. In alle mog… Read More
#fabriclaunchzonen09
2015-06-22 07:13
Ik kwam en ik zag...En genoten heb ik! Het was een topfeest! Iedereen was zo vriendelijk en ontspannen. Een dikke merci Sharon voor een fantastische namiddag!En op een feest kom je niet met… Read More

Subscribe to Made By Gg

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×