Blog Directory  >  Handmade with Love by Tante Izzy - Blog  > 

Free Pattern: Coll
2016-10-18 08:18
Een geweldige mooie sjaal van de heerlijke wol van Katia en een super goed patroon van wolplein.Kleurencombi is erg mooi geworden al zeg ik het zelf! ;-)Ik haakte echter met haaknaald 10 waa… Read More
2016-08-18 11:35
Eens in de zoveel tijd krijgt Miss Wings de vraag naar een gehaakte bikini. Daarom haakte ik voor de winkel een bikini in het kader van  ‘u vraagt, wij draaien’. Het werd ec… Read More
I Said Yes
2016-07-19 07:13
Enkele weken geleden vroeg mijn partner mij ten huwelijk. En natuurlijk zei ik JA! Sindsdien heeft mijn creatieve brein niet stilgestaan. Ik heb veel veel veel teveel ideeën, die ik zek… Read More
My Family In Crossstitch
2016-06-09 19:16
Sinds ik het op de website van Martha Stewart de kruisjes steek familie zag, stond het al op mijn to do lijstje. Een paar weken geleden tekende ik het behulp van de voorbeelden op de website… Read More
Southbay Revisted
2016-05-12 20:42
EndresultIn opdracht maakte ik de Southbay sjaal in allerlei frisse lentekleuren, afgewerkt met een leuk randje en enkele bloemetjes. In totaal gebruikte ik 7 bollen Katia katoen, van elke k… Read More
Overbomma
2016-05-01 18:51
Mijn bomma overleed afgelopen maand. Ze bereikte de mooie leeftijd van 93 jaar en een dotje. Bomma was mijn creatieve inspiratiebron. Zij leerde me breien, haken en borduren en zoveel andere… Read More
Lucky Doll
2016-04-29 18:28
Het was eigenlijk bedoeld voor aan mijn sleutelbos, maar daar heeft het gelukspoppetje precies twee dagen gehangen voordat ik hem weggaf aan mijn neefje. It should be hanging on my keyc… Read More
It Has Been A Long Time
2016-04-24 18:14
Twee schriftelijke examens, een aantal papers en een begrafenis en in een keer was het 21 april. Tussendoor haakte, naaide en breide ik wel een beetje, maar niet in de normale hoeveelheid.Ge… Read More
Monkey Birthday
2016-03-02 07:50
Het vriendinnetje van dochterlief  in onze straat is gefascineerd in de gehaakt knuffels die ik maak.  Ze kan maar niet bevatten dat ik die zelf haak. Ze wilde zo graag een eigen k… Read More
Foxy Scarf For A Little Lady
2016-02-22 09:47
Fox scarfAl een tijdje geleden maakte ik een mooie sjaal voor dochterlief. Ik vond hem zelf geweldig en zij gelukkig ook. Helaas zijn er geen koude dagen meer geweest :-(A while ago I made t… Read More

Share the post

Handmade with Love by Tante Izzy

×

Subscribe to Handmade With Love By Tante Izzy

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×