Blog Directory  >  Tinne's - Hobby - World - Blog  > 

Ik Werd Gestopt In Een Fles ...
2016-07-10 10:57
Patroon van Sapie van SchepenIk werd gestopt in een fles aan zeeDeinend nam het water mij meeIk zal stranden aan walWaar een lief-iemand mij vinden zal.Fijne zondag gewenst!!!Liefs Tinne &he&hell…Read More
De  Razend Populaire Bernadette.
2016-05-28 23:37
De razend populaire Bernadettes ...Wie kent ze niet ...Al maanden een hype waar ik kon aan weerstaan ... tot ...Tot ik kennis maakte met de lente-Bernadette ...Nu heb ik niet alleen een "Ber… Read More
Ondanks Het Vele Werk ...
2016-05-19 10:56
Eerst en vooral wil ik jullie allemaal bedanken ...voor de leuke berichten en felicitaties die jullie mij toestuurden ... bij de geboorte van mijn eerste kleinzoon Vic.Ondanks het vele… Read More
Een Extra Paascadeautje ...
2016-04-07 19:06
Wat mis ik jullie allemaal erg ...Ondanks we nog volop onze woning aan het opknappen enalles aan het inpakken zijn ...kon ik het niet laten om ...Als fiere "omi "... mijn eerste kleinzo… Read More
Het Gaat Even Duren ...
2016-03-04 03:22
Het gaat even duren alvorens ik terug ga kunnen "bloggen" ...want we gaan weldra verhuizen ...En dit brengt natuurlijk heel wat werk met zich mee.Maar jullie berichten blijf ik geregeld volg… Read More

Share the post

Tinne's - Hobby - World

×

Subscribe to Tinne's - Hobby - World

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×